MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 157. bölümünde Ahmet'in yeni araba heyecanı

Seksenler 157. bölümü eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Seksenler son bölümünde Gülden'den gizli araba alan Ahmet'i zor bir açıklama bekliyordu.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Seksenler 157. bölümüyle perşembe akşamlarına damga vurmaya devam etti. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin rol aldığı Seksenler dizisinin bu bölümüne Ahmet, Butik Ali ile birlikte giriştikleri işten çok iyi para kazandı. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişin bir Türk ailesi üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatan Seksenler 157. bölümünde yeni araba heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Cüneyt Arkın ve Zeki Müren tiplemeleriyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Seksenler son bölümü 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 19.55'te Trt 1 ekranlarına geldi.

SEKSENLER 156. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet, Butik Ali ile birlikte giriştikleri işten çok iyi para kazandı ve bu parayla da son model bir araba almaya karar verdi. Ancak kirada oturmaktan sıkılan ve ev sahibiyle problemler yaşayan Gülden ise, o parayla ev almaları konusunda ısrarcıydı. Ahmet, Gülden'in tüm ısrarlarına rağmen araba aldı ve mahalleli Ahmet'in yeni arabasına hayran oldu ancak Ahmet bunu Gülden'e nasıl söyleyeceğini kara kara düşünmekteydi. Öte yandan Bekçi Bekir mahallenin yavru köpeklerini sahiplendirmeye çalışmaktaydı. Çağatay bir tane yavru köpeği eve getirdi ve Rukiye'den köşe bucak saklamaya çalıştı. Yavru köpeğin, Çağatay'ların evindeki maceraları birbirinden komik anlara sahne oldu. Pastacı Sami şivesini düzeltmek için Dümbüllü Niyazi ile birlikte çalışmalara başladı. Dümbüllü Niyazi ve Sami'nin diksiyon derslerinde birbirinden eğlenceli anlar yaşandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler