MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölümde yangın çıktı

Seksenler 158. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Seksenler 158. bölümünde Çınaralı Mahallesi'nde yangın şoku yaşandı.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Seksenler 158. bölümüyle perşembe akşamlarına damga vurmaya devam etti. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin rol aldığı Seksenler dizisinin son bölümünde Çınaralı Mahallesi'nde yangın çıkaca. 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişin bir Türk ailesi üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatan Seksenler son bölümü 28 Mayıs Perşembe akşamı ekrana geldi.

SEKSENLER 158. BÖLÜM ÖZETİ

Çınaraltı mahallesinde yangın çıktı ve Bekçi Bekir'in evi yandı. Evinin yandığını öğrenen Bekir, bir koşu yangının olduğu alana gitse de, ne yazık ki çok geçti. Bekir'in evi, eşyaları kül olmuştu. Bu duruma çok üzülen Bekir'in yardımına mahalleli koştu. Tüm mahalle birlik olup, Bekir'e eşya toplamaya karar verince duygusal anlar yaşandı. Seksenler son bölümünde bir dargın bir barışık aşk yaşayan Ergun ve Nazlı arasında da yeni gelişmeler oldu. Son zamanlarda yaşadığı olaylardan etkilenen Nazlı'nın dersleri çok kötüydü. Sınavları kötü geçmekte, Nazlı adeta sınıfta kalmak üzereydi. Tüm aile Nazlı'nın okulu bitirmesini beklerken, Nazlı'nın bu duruma acil bir çözüm bulması gerekmekteydi. Nazlı okuldan çalışkan bir arkadaşını ders çalıştırması için eve davet etti. Gelen kız mahallede Ergun'u görünce ilk görüşte aşık oldu. Bunu anlayan Nazlı'nın tepkisi merak konusuydu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler