MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölümde sürprizler arka arkaya geldi

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler 163. bölümüyle ekran macerasını sürdürdü. Sevilen aile dizisi Seksenler son bölümünde izleyiciler, Ergun'u yoğun bakımda gören Nazlı duygu dolu anlarına tanık oldu. Kahkaha ve eğlencenin tavan yaptığı Seksenler son bölümü hakkında detaylar haberimizde..

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'de bu hafta izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Yeni sezona renkli ve iddialı bir başlangıç yapan dizi, bu hafta iki yeni bölümle izleyici karşısına çıktı. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişin bir Türk ailesi üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatan Seksenler bu hafta ilk olarak 163. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Berat Yenilmez, İlker Ayrık, Ceyhun Fersoy, Necmi Yapıcı, Erkan Köse, Haluk Özenç, Ayberk Atilla ve Suzan Kardeş gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını ise Mint Productions'ın üstlendiği Seksenler son bölümü 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlandı.

SEKSENLER 163. BÖLÜM ÖZETİ

Seksenler son bölümünde sinema heyecanı yaşandı! Sinemaya dönemin popüler filmlerinden biri gelince, başta Rukiye olmak üzere herkesi sinemaya gitme heyecanı sardı. Rukiye gibi diğer herkes bilet bulmaya çalışınca birbirinden komik anlar yaşandı. Bu sırada Fato Ana, Sami yerine Fehmi'yi oğlu zannedince ortalık karıştı. Öte yandan hala yoğun bakımda yatan Ergun ayılmamıştı. Bu duruma oldukça üzülen Nazlı ise, hemşire kılığına girip, Ergun'un yanına gitti. Ergun'u yoğun bakımda gören Nazlı duygu dolu anlar yaşarken, sürpriz bir gelişme oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler