MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölümü ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi Seksenler'de komedi eksik olmadı. Son bölümde bütün aile Fehmi'nin hastalığının ne olduğunu öğrenmek için seferber oldu. Seksenler 19.55'de TRT 1'de yayınlandı.

TRT 1'de ekrana gelen sıcacık dizinin 134. bölümü izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi Seksenler son bölümde Fehmi doktordan kötü bir haber aldı. Fehmi'nin hastalığını öğrenen aile oldukça telaşlandı, hastalığın ne olduğunu tahmin etmeye çalıştı. Seksenler son bölümü dün 19.55'de izleyici karşısına çıktı.

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ceyhun Fersoy, Vural çelik, İlker Ayrık, Serhat Kılıç, Ayşe Tolga, Pelin Akil, Doruk Evcim ve daha pek çok oyuncunun yer aldığı, sevilen dizi Seksenler'in bu hafta yayınlanan bölümünde aile bireyleri, Fehmi'nin hastalığını öğrendi, bu habere çok üzüldü.

Hastalığı duyan mahalleli ve Fehmi'nin yakınları şoka uğradı ancak hastalığın ne olduğunu tam olarak bilmiyorlardı. Fehmi'nin hastalığının ne olduğunu çözmeye çalışan aile, hummalı bir araştırma içerisine girdi. Fehmi ise hastalığın konusunu şimdilik sadece mahalleden Şimbil bakkalla paylaştı. Ahmet Şimbil hastalığın detaylarını öğrenmek için Fehmi'nin ağzını ararken, Fehmi'nin durumu herkesi meraklandırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler