MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selahattin Demirtaş Liderler Fox'ta programına damga vurdu

Fox Tv "Liderler Fox'ta" programı ile Genel Seçimler öncesinde partli liderlerine söz hakkı tanıyor. "Liderler Fox'ta" programının ağırladığı ilk isim ise HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oldu.

Siyasi Liderler içerisinde en çok konuşulan isim HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Fox Tv ekranlarında merak edilenleri yanıtladı. "Liderler Fox'ta" programı ile 7 Haziran'da gerçekleşen Türkiye genel seçimleri öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm parti başkanlarına söz hakkı tanıyor. Liderler Fox'ta programının ilk konuğu ise Selahattin Demirtaş oldu

Genel Seçim günü 7 Haziran'a kadar her Pazartesi akşamı saat 22.30'da FOX ekranlarından yayınlanacak olan "Liderler FOX'ta" isimli programda partilerin genel başkanları ağırlanacak. Program Fox Haber ve Spor Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün moderatörlüğünde gerçekleşecek.

FATİH PORTAKAL VE İSMAİL KÜÇÜKKAYA BİRLİKTE SUNACAK

Parti Liderleri , Fox Tv Haber sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, Fox Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt ve Ankara Haber Müdürü Tülay Öçten'in seçimler ile ilgili sorularına açıklık getirecekler. "Liderler FOX'ta" programı'nın ilk konuğu ise HDP (Halkların Demokratik Partisi) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş olacak. 2015 Genel Seçim öncesinde parti liderlerine kendilerini ifade etme imkanı sağlayan Liderler Fox'ta ilk bölümünde dün akşam Selahattin Demirtaş vardı, program dün akşam saat 22.30'da ekrana geldi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ KİMDİR?

1973 doğumlu olan Selahattin Demirtaş zaza kökenlidir. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan siyasetle ilgilenmeden bir süre serbest avukatlık yapmıştır. Eylül 2010 tarihinde, 2006 yılında yaptığı bir konuşmasında Abdullah Öcalan hakkında "Kürt sorununun çözümünde rolü değerlendirilmeli" açıklamasından sonra "Terör örgütünün propagandasını yapmak." suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı; ancak hükmün açıklanması geri bırakılarak 5 yıl boyunca denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulmasına karar verildi. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde BDP'nin desteklediği bağımsız aday olarak Hakkari'den aday olmuş ve tekrar Milletvekili seçilmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler