MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Semercioğlu'nu fena fırçaladı

'Mıhlıçay aşıkları' filmindeki sevişme sahneleriyle ve filmin yönetmenine açtığı davayla gündeme gelen oyuncu Selen Görgüzel, canlı yayın konuğu olduğu Cengiz Semercioğlu'nu fena fırçaladı.

Oyuncu Selen Görgüzel TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk oldu. Selen Görgüzel'in tartışma yaratan sevişme sahnesini canlı yayında internette izleyen Semercioğlu, 'Gerçekten bu sahnelerde bir şey yok ' dedi.

"Bir televizyon eleştirmeni olarak senin böyle bir şey söylemen çok önemli bir ispat" diyen Görgüzel, "İnanın o sahnelerde bir şey yok. Oyuncular bir çok sahneye canlandırır benim orada canlandırdığım sahne çok abartıldı, çok şaşkınım" şeklinde konuştu. [**

İŞTE O SAHNELER (FOTO GALERİ)

**](http://birbak.mynet.com/galeri/semercioglunu-fena-fircaladi/4314/104921)

'KLİPTE DE SEVİŞTİN Mİ?'
Semercioğlu, Dün 'Ayrılmayalım' şarkısına klip çektiğinden bahseden Selen Görgüzel'e, "Klipte de seviştin mi?" diye sorunca olanlar oldu.

Sema Eren'in gülerek, "Alıştık ya artık" demesiyle iyice çileden çıkan güzel oyuncu, "Ama ben bu yakıştırmadan hiç hoşlanmıyorum" diyerek tepki gösterdi. "Espri yapıyoruz ama bunu yanlış anlayan insanlar olabilir" diye konuşan Görgüzel, "Üstüme böyle bir şey yapışsın istemiyorum. Biz birbirimizin dilinden anlayabiliriz ama seyirci anlamayabilir" dedi.[**

**](http://birbak.mynet.com/galeri/semercioglunu-fena-fircaladi/4314/104921)

[Ünlü Oyuncudan Semercioğluna Fırça](http://video.mynet.com/siesan2010/Unlu-Oyuncudan-Semercioglu-na-Firca/1443094/ "Ünlü Oyuncudan Semercioğluna Fırça") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Vitrin

En Çok Aranan Haberler