MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Semih Öztürk kimdir?' Ütopya'ya damga vurmuştu

Tv8 ekranlarında geçen sezon yayınlanan Ütopya'nın en dikkat çeken ismi Semih Öztürk, Survivor 2016'ya da damga vurmaya başladı. Peki ilk günden diğer yarışmacılarla tartışan Semih Öztürk kimdir?

Tv 8 ekranlarına geçtiğimiz sezona damga vuran Ütopya'dan Survivor 2016'ya sürpriz bir şekilde transfer olan Semih Öztürk, ilk bölümden şimşekleri üzerine çekti. İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı gibi isimlerin yer aldığı Survivor Gönüllüler takımında yer almaya başlayan Semih Öztürk, yarışmacı arkadaşı Serkay Tütüncü ile tartıştı.Ütopya'nın başından beri çok iddialı olan fakat finalde büyük bir yıkım yaşayan Semih Öztürk, takımının çok kritik bir oyun kaybetmesi üzerine sinirlendi. Yarışmayı kenardan izleyen Semih Öztürk'ün 'Artistik yaparsa adam gelir tak tak tak alır' demesi ve bu sözlerin İşte Benim Stilim eski yarışmacısı Nihal Candan tarafından Serkay'a iletilmesi Gönüllüler adasında gerginlik yaşanmasına neden oldu. Daha önce Ütopya'yı karıştıran ancak Survivor'a sakin bir tavırla başlayan Semih Öztürk'ün hedef insan olmaktan kurtulamayacak gibi gözüküyor.Peki, yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden olması beklenen Semih Öztürk kimdir?

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU

Ünlüler kadrosunda ise; İbrahim Yattara, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Nagehan Karadere'nin ardından belli olan isimler; 2013 Miss Turkey üçüncü güzeli Ezgi Avcı, manken Ebru Öztürk, oyuncu Eda Akkaya ve Ütopya yarışmasıyla tanınan milli dağcı Serkan Ercan yarışacak.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler