MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sen Benimsin 3. bölümde Defne şoku

Fox ekranlarının yeni iddialı dizilerinden Sen Benimsin son bölümü 3 Temmuz Cuma akşamı kaldığı yerden devam etti. i, Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokka gibi isimlerin başrollerini patlaştığı Sen Benimsin Sen Benimsin 3. bölümde Defne'nin kaçırılması konağı karıştırdı.

Ekranların yaz dizilerinden Sen Benimsin 3. bölümü nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Yenilmezler'in küçük oğlu Ejder ve yetenekli piyanist Nağme'nin kesişen hayatlarını anlatan Sen Benimsin dizisinin bu bölümünde; Nağme ve Ejder aşkı dolu dizgin devam ederken beklenmedik sürpriz konak halkını alt üst etti. Kudret Sabancı'nın yönettiği, Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokka, Burak Sergen gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Sen Benimsin son bölümü sürpriz gelişmeleri, nefes kesen sahneleriyle 3 Temmuz Cuma akşamı kaldığı yerden devam etti.

SEN BENİMSİN 3. BÖLÜM ÖZETİ

Sen Benimsin son bölümünde tüm engellere rağmen Ejder ve Nağme düğün sonrası yepyeni bir hayata başladılar. İkisi de çok mutluydu. Mutluluklarını bozan tek şey Elvan'ın varlığıydı. Nağme Elvan'la aynı evde yaşamak istemiyordu. Ejder, Elvan'ı İstanbul'a, kimsenin onu bulamayacağı güvenli bir yere göndermek istedi. Ancak Elvan'ın abisi Beşir'in herkese zarar verecek büyük bir planı vardı. Sen Benimsin 3. bölümünde Yenilmezler ailesini zora sokacak bu plan Nağme'yi çok önemli bir kararın eşiğine getirdi. Ejder'e olan sevgisi bir kez daha sınandı. Elvan'dan kurtulmaları sandıkları kadar kolay olmayacaktı.

SEN BENİMSİN KONUSU

Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme'nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği'ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder'le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme'nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler