MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sen Benimsin 4. bölümde büyük kriz

Kudret Sabancı imzalı Sen Benimsin son bölümü 10 Temmuz Cuma akşamı izleyicileriyle buluştu. Yenilmezler'in küçük oğlu Ejder ve yetenekli piyanist Nağme'nin aşk hikayesi Sen Benimsin 4. bölümde imam nikahı krizi yaşandı.

Merakla beklenen Sen Benimsin 4. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz'ü bir araya getiren Sen Benimsin, Yenilmezler'in küçük oğlu Ejder ve yetenekli piyanist Nağme'nin kesişen hayatlarını konu alıyor. Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği Sen Benimsin son bölümüne bir türlü rahat göremeyen Nağme'nin gözyaşları damga vurdu. Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu, farklı konusu ile adından söz ettiren Sen Benimsin 4. bölümüyle 10 Temmuz Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

SEN BENİMSİN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Sen Benimsin son bölümünde; Nağme, Ejder'in Elvan'a imam nikâhı kıymasına izin verdi. Nikâh kıyılacak, namusu temizlenen Beşir rehin tuttuğu Defne'yi sağ salim evine gönderdi. Fakat Nağme buna nasıl tahammül edecek, tamamen göstermelik de olsa, kıyılacak bu nikâhtan sonra orada, o çiftlikte mutlu olabildi mi? Elvan dediğini yapmış, Ejder'in karısı olmuştu sonunda; sevinç içindeydi. Sen Benimsin 4. bölümünde Nikâh kıyıldıktan sonra çiftlikte Nağme'yi bulamayan Ejder endişelendi. Yoksa Nağme çekip gitmiş miydi? Onu bulmalı, bir delilik yapmasına engel olmalıydı. Bu sırada Beşir, Defne'yi bırakmış, genç kız perişan halde çiftliğe geldi. Fakat Şimal, Beşir'e ailesine yaşattıklarının bedelini ödetmeye kararlıydı. Ejder ve Nağme tüm bu olumsuzluklara rağmen birbirlerine ve aşklarına tutunmaya çalışırken işler ne yazık ki istedikleri gibi gitmedi.

SEN BENİMSİN KONUSU

Sen Benimsin; Bursa'nın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezler'in veliahdı Ejder ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme'nin ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasını anlatmaktadır. Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme'nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği'ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder'le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme'nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler