MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sen Benimsin 6. bölümde Nağme'den şok sözler

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Sen Benimsin son bölümü gergin sahneleriyle 26 Temmuz Pazar günü izleyicilerinin karşısına çıktı. İlgiyle izlenen Sen Benimsin 6. bölümde yaşananlara daha fazla dayanamayan Nağme, Bereket Hanım'a şok sözler söyledi.

Sen Benimsin 6. bölümü Ejder ve Nağme aşkındaki yeni krizlerin sinyalini veren sahneleriyle ekrana geldi. İzleyicilerini ekran başına kilitleyen dizinin bu bölümünde; Nağme daha fazla dayanamadı ve Bereket Hanım'ı Ejder'i doldurmakla suçladı. Bu sırada yaşananları gözleriyle gören Ejder ise Nağmeyle karşı karşıya geldi. Başrollerini Rüvayda Öksüz, Gökhan keser ve Güven Hokka gibi isimlerin paylaştığı Sen Benimsin 6. bölümü gerginliğin had safhaya çıktığı sahneleriyle 26 Temmuz Pazar günü saat 20:15'te Fox Tv izleyicileriyle buluştu.

SEN BENİMSİN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Sen Benimsin 6. bölümünde Nağme artık Elvan ile aynı evde yaşamaya tahammül edemedi ve Ejder'den Elvan'ı annesini göndermesini istedi. Bu sırada başka planlar içinde olan Şilvan ve Şefika karşı karşıya geldi. Sen Benimsin son bölümünde yaşadıklarına dayanamayan Nağme, Bereket Hanım'a hiç olmadığı kadar sert tepki gösterdi. Nağme'nin annesine yaklaşımına kızan Ejder, ailesi ve Nağme arasında kaldı. Sürekli gergin anlar yaşayan ikilinin arası, Ejder'in kıskançlıklarıyla had safhaya çıktı. Aşkı ile doğruları arasında seçim yapması gereken Ejder, nasıl bir yol izledi? Elvan, Ejder sevdasından vazgeçmemekte kararlı mı? Tüm bu soru işaretleri, Sen Benimsin 6. bölümünde ekranlarda oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler