MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serçe Sarayı 4. bölümde Serçe'ye kötü sürpriz

Perşembe akşamlarının beğenilen dizisi Serçe Sarayı son bölümüyle ekrana geldi. Heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı Serçe Sarayı dizisinin 4. bölümünde Kadir'i bir başka kadınla gören Serçe gözlerine inanamadı.

Star Tv'nin iddialı yapımlarından Serçe Sarayı 4. bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Endemol Türkiye ile Bazı Filmler'in ortaklığıyla çekilen ve başrollerini Songül Öden ile başarılı oyuncu Mert Fırat'in paylaştığı dizide bu bölümde heyecanlı gelişmeler eksik olmadı.

Otuzlu yaşlarındaki iki çocuklu Serçe'nin heyecan dolu yaşamını anlatan Serçe Sarayı dizisinin 4. bölümünde Kadir, Serçe'ye evlilik teklfi etti. Öte yandan Serçe'nin aklındaki tek şey kaybetmek üzerinde olduğu eviydi.

SERÇE SARAYI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kadir 15 yıl sonra yeniden kavuştuğu büyük aşkı Serçe'ye 15 yıldır sakladığı yüzükle evlilik teklif etti. Ancak Serçe'nin tek düşüncesi, kaybetmek üzere olduğu eviydi. Serçe Sarayı son bölümde Kadir, Serçe'ye yardım edebilirdi ama bunun karşılığında Serçe'den vazgeçmek ve mahalleden ayrılmak zorundaydı.

Serçe'ye aşık iki adam, Kadir ve Ali Rıza arasında büyük bir kavga patlak verdi. Ali Rıza, Serçe'nin evini alarak onu bu borçtan kurtarmayı planlarken, işler iyice karıştı.

Ramazan ortaya çıktı

Üstelik şimdi Serçe'nin baş etmesi gereken çok daha büyük bir sorun vardı: Öldü sanılan Ramazan yaşıyordu ve tekrar Serçe'nin hayatına girmek için haince plan yapmaya başladı. Serçe Sarayı 4. bölümde Serçe'nin Kadir'i bir başka kadınla görmesi ise olayları artık geri dönüşü olmayan bir noktaya getirdi...

SERÇE SARAYI DİZİSİNİN KONUSU

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır... Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler