MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serçe Sarayı 6. bölümde Serçe'nin mücadelesi

Songül Öden, Mert Fırat gibi güçlü kadrosuyla dikkat çeken Serçe Sarayı 6. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayından kalktığı iddialarının tersine Serçe Sarayı 6. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Diziye Serçe'nin çocukları için mücadelesi damga vurdu.

Endemol Türkiye ve Bazı Filmler'in ortaklığıyla çekilen Serçe Sarayı 6. bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle yayınlandı. Serçe Sarayı 6. bölümünde yeniden ortaya çıkan Ramazan çocukların velayetini aldı, Serçe ise çocuklarını almak için mücadelesine devam etti. Her bölümü heyecanla beklenen dizinin son bölümü 16 Nisan Cuma akşamı 20.00'de Star ekranlarındaydı.

SERÇE SARAYI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Serçe Sarayı yeni bölümde Serçe aşkını itiraf ediyor. Serçe, Ramazan tarafından bıçaklanarak hastanelik olan Kadir'in başından bir an olsun ayrılmazken aşkını da itiraf eder. Evine döndüğünde ise büyük bir şok yaşar çünkü öldü sandığı kocası Ramazan karşısındadır. Üstelik de Serçe'ye yaşamı zindan etmeye ant içmiştir. Ramazan ilk iş olarak, çocukların velayetini Serçe'den alır.
Çocuklarını Ramazan'dan geri alabilmek için Serçe'nin önünde tek seçenek vardır: Yeniden evlenmek ve ismini temize çıkarmak. Çocuklar bu fedakarlığın kendileri için olduğunu bilmez; Sinan annesine iyice düşman kesilir.Serçe için her şey gittikçe zorlaşırken, Kadir ve Ali Rıza için de hiç kolay olmayan bir süreç başlamıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler