MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serçe Sarayı 8. bölümü Star Tv'de yayınlandı

Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizilerinden Serçe Sarayı 8. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı son bölümünde Melike'nin avukatlık ofisinde asistan olarak işe başlayan Serçe ile Kadir'in telefonlarına aynı anda mesaj geldi.

Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un başrollerini başlaştığı Star Tv dizisi Serçe Sarayı yayın gününde değişikliğe gidildi. Büyük iddialarla yayın hayatına başlayan dizinin 8. bölümü pazar günü ekrana geldi. Haziran ayında final yapacak dizi reytinglerde bir türlü istenilen oranlara ulaşamamıştı. Serçe Sarayı 8. bölümü itibari ile Pazar akşamları 20:30'da ekrana gelmeye başladı.

Öldüğü sandığı kocasının ardından çocuklarıyla hayata tutunmaya çalışan hayat mücadelesini anlatan Serçe Sarayı son bölümünde; Serçe'nin evliliğini öğrenen Kadir adeta yıkılacak ve Serçe'nin karşısına çıkarak içini dökecek. Peki, Serçe Kadir aşkını kalbine mi gömecek?

SERÇE SARAYI 8. BÖLÜM ÖZETİ

Kadir'in Melike'nin sevgilisi olarak karşılarına çıkması Serçe'nin ve Ali Rıza'nın tadını kaçırdı. Kadir ise Melike sayesinde hem Serçe'ye yakın durabilecek hem de Serçe'nin canını acıtabilecekti. Serçe Sarayı son bölümünde Serçe kendini tutamadı ve Kadir'in güvenilmezliği konusunda Melike'yi uyardı. Kadir'e sırılsıklam aşık olan Melike "Ben her şeye razıyım" diyerek konuyu kestirip attı.

Melike'nin avukatlık ofisinde asistan olarak işe başlayan Serçe ile Kadir'in telefonlarına aynı anda mesaj geldi. Serçe'yi ve Kadir'i aynı adrese yönlendiren mesaj, onlara kurulan büyük bir tuzaktı. Çünkü o saatte, o adreste biri daha vardı.

Artık varlıklı bir hayat süren Serçe'nin çok değiştiğini düşünen ve buna içerleyen yakın arkadaşı Süla, Serçe'den kurtulmak isteyen kayınvalidesi Handan Hanım'ın planlarına istemeden alet oldu. Handan Hanım bir yandan bunlarla uğraşırken diğer yandan geçmişinden gelen birinden kurtulmaya çalışmaktaydı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler