MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serçe Sarayı dizisi ilk bölümden beğeni topladı

Star Tv ekranlarının çok konuşulan yapımlarından Serçe Sarayı dizisi için meraklı bekleyiş sona erdi. Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un paylaştığı Serçe Sarayı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı.

SERÇE SARAYI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SERÇE SARAYI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Star Tv'nin iddialı yapımlarından Serçe Sarayı dizisi için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Endemol Türkiye ile Bazı Filmler'in ortaklığıyla çekilen dizinin başrollerini Türkiye, Ortadoğu ve Arap Yarımadası'nda milyonlarca hayranı olan Songül Öden ile başarılı oyuncu Mert Fırat paylaşıyor. Proje tasarımını Şubat, Leyla ile Mecnun, Sen Aydınlatırsın Geceyi gibi pek çok başarılı yapıma imza atan Funda Alp'in hazırladığı Serçe Sarayı, 30'lu yaşlarındaki iki çocuklu Serçe'nin heyecan dolu yaşamını anlatıyor.

İki çocuklu Serçe karakterini canlandıran Songül Öden ve gençlik aşkı Kadir'i oynayan Mert Fırat'ı buluşturan Serçe Sarayı İstanbul'da çekiliyor.

SERÇE SARAYI DİZİSİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Serkan Ercan, İsmail Ege Şaşmaz ve Erkan Bektaş'ın da rol aldığı Serçe Sarayı'nın proje tasarımı, Gurbet Kuşları, Şubat, Leyla ile Mecnun, Sen Aydınlatırsın Geceyi gibi pek çok başarılı yapıma imza atan Funda Alp'e ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Yaprak Dökümü, "Menekşe İle Halil" gibi yıldız dizilerle tanıdığımız Mesude Erarslan oturuyor.

SERÇE SARAYI DİZİSİNİN KONUSU

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır... Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

SERÇE SARAYI OYUNCULARI

Songül Öden (Serçe), Mert Fırat (Kadir), Alican Yücesoy (Ali Rıza), Esra Dermancıoğlu (Süla), Serkan Ercan (Bülent), Selen Öztürk (Aliye), Erkan Bektaş (Deli Mahir), Turgay Kantürk (Memduh), İsmail Ege Şaşmaz (Tolga), İpek Bağrıaçık (Melike), Gülen Karaman (Safiye), İlayda Alişan (Sinem), Gürsu Gür (Çıtçıt Kamil) Selen Domaç (Nermin)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler