MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serdar Ortaç sahnede fenalaştı

Bulgaristan'da konser vereceği eğlence mekanında bomba ihbarı yapılan Serdar Ortaç'ın fenalaştığı görüntüler ortaya çıktı. Ünlü şarkıcıyı korumaları koluna girip hastaneye kaldırdı.

Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde bulunan özel bir eğlence merkezinde verdiği konseri bomba ihbarı nedeniyle boşaltılan ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın fenalaştığı görüntüler ortaya çıktı.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Bulgaristan'ın Türkiye'ye 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve onlarca kumarhane bulunan Svilengrand şehrinde, bomba ihbarı nedeniyle kırmızı alarm verildi. Özel bir kumarhane içerisinde bulunan yüzlerce insan tahliye edilirken, bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanı ekipleri ve Bulgar polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir süre salonun dışında bekletilen yüzlerce kişi, yoğun güvenlik önlemleri ile salon içersine alındı.

SERDAR ORTAÇ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yaşanan tüm bu gerginliklere rağmen sahneye çıkan Serdar Ortaç, konsere gelen yüzlerce kişiyi eğlendirdi. Son şarkısını söylediği sırada fenalaşan Serdar Ortaç, baygınlık geçirdi. Bu sırada koruma ve görevlilerin yardımıyla sahneden indirilen Serdar Ortaç, konser alanından çıkartılarak, hastaneye kaldırıldı. Serdar Ortaç'ın MS hastalığından dolayı fenalaştığı tahmin ediliyor.

MEKANDAKİ KİŞİ GÖRÜNTÜLEDİ

Serdar Ortaç'ın sahneden çıkarılışı ise mekanda bulunan bir kişi tarafından telefonla görüntülendi. Bir süre sonra mekandaki korumalar, o kişinin görüntü almasını engelledi.


Keşfet


En Çok Aranan Haberler