MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serdar Ortaç'ın eşi Bu Tarz Benim'in son jüri üyesi oldu

Show Tv'de yayınlanacak Bu Tarz Benim programının yeni jüri üyeleri belli oldu. Cemil İpekçi, Umut Eker ve Sibel Arna ve Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Bu Tarz Benim'in yeni jüri üyeleri olacak.

Bu Tarz Benim yeni sezonunu başlayacağı tarih belli oldu. Sevilen moda yarışması Bu Tarz Benim 19 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonun sunuculuğunu Ebru Akel yapacak. Jüri koltuğunda ise ünlü modacı Cemil İpekçi, stil danışmanı Umut Eker ve Sibel Arna ve Serdar Ortaç'ın eşi ChloeLoughnan oturacak.

Eski ekibi başka kanala transfer olan Bu Tarz Benim programının yeni jüri üyeleri ve sunucusu belli oldu. Show TV'de düşük maliyetine rağmen sezon başından beri dev bütçeli dizilere reytinglerde meydan okuyan programın ekibi, transfer olunca kanal ile yapım şirketi mahkemelik olmuştu. İsim hakkı kendilerinde kalan Show TV, programı Büyük Risk yarışmasını hazırlayan Joker Yapım'la yapma kararı aldı.

19 Ocak'ta ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmayı, Ebru Akel sunacak. Jüri koltuğunda ise renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, Umut Eker, stil danışmanı Sibel Arna ve Serdar Ortaç'ın eşi Chloe oturacak.

Yarışmacılar, her hafta jüri tarafından belirlenen 2 farklı konsepte uygun olacak kıyafetlerini mağazalardan, kendi veya arkadaşlarının dolaplarından ya da modacılardan kendileri bulacak ve o konseptlere uygun olan saç ve makyajlarını kendileri yapacak.

Bu Tarz Benim Yeni Sezon'un yeni Jüri Üyesi Cemil İpekçi;

5 Ağustos 1948 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Nejat İpekçi, annesi Sahire hanımdır. Yedi yaşındayken anne ve babası boşandılar. Şevkat (d.1944), ve Kenan (d.1951) adında bir ablası bir erkek kardeşi vardır. Cemil İpekçi İlköğrenimine 1955 yılında Işık Lisesi'nde başladı ve ardından Şişli Koleji'ne geçti.

Cemil İpekçi "Royal Academy of Art" Desen bölümünden 1971 yılında mezun oldu. Belçika'da üniversitede okurken harçlığını çıkarmak için beş sene boyunca bir kulüpte Fransızca - İngilizce şarkılar söyledi. 1972-75 yılları arasında hazır giyim üzerine stilist olarak çalıştı ve 1975 yılından itibaren de kendi moda evini kurarak, özgür tasarımlarını Tzagne isimli butiğinde gerçekleştirmeye başladı. Cemil İpekçi'nin 1984'e kadar gerçekleştirdiği bütün tasarımları Eski Anadolu Uygarlığı'nın izlerini taşırken, 1984'de yeniden İstanbul'a dönüşünden bugüne değin yaşattığı tasarım evi Haute Couture ile çağdaş gece modasına şaşırtıcı bir dönüş yaptı. Modacı Cemil İpekçi, Şişli Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları için yeni kıyafetler hazırladı. Temizlik işçileri, bundan sonra Cemil İpekçi'nin özel tasarım kıyafetleriyle Şişli halkına hizmet verecekler.

Bu Tarz Benim Yeni Sezon'un yeni Jüri Üyesi Umut Eker;

1983 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi. Okul yıllarında aile baskısını üzerinde çok hisseden Eker bir bankada staj yapmaya başlamış ve sonunun bir bankacı olmaya gittiğini farkettiğinde her şeyi bırakıp güneye kaçmış. 2002 yılında Diesel'den ayrılıp birkaç arkadaşıyla bir street fashion marka kurdu. Oldukça hızlı büyüdüler ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yaptılar. Fakat 1.5 yıl önce hisselerini devredip, dinlenme ve birçok şeyden uzaklaşma kararı aldı. Kendi markasını oluşturmak istiyor.

Bu Tarz Benim Yeni Sezon'un yeni Jüri Üyesi Sibel Arna;

1979 doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Eylül 2006'dan itibaren CNN TÜRK'te "Trends" adlı programı hazırlayıp sunuyor. 1997-2000 yılları arasında Milliyet Gazetesi için moda, kozmetik ve güzellik üzerine Gezdim Gördüm Yazdım köşesini hazırladı. 2000-2002 yıllarında, Sabah Gazetesi Hafta Sonu İlaveleri için mekanlar, moda, tasarım, sinema ve müzik gibi alanlarda haber, röportajlar yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler