MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 10. bölümü nefesleri kesti

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyicisiyle uluştu. Reyting rekorları kıran Şeref Meselesi 10. bölümde Sibel, Yiğit'e olan aşkını itiraf etti. İkili Paris'e gitme planları yaptı.

İzlenme rekorları kıran Şeref Meselesi 10. bölümüyle Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Her hafta heyecanlı anların yaşandığı Şeref Meselesi bu bölümüyle de izleyiciyi koltuklarına kitledi. Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı'nın paylaştıkları Şeref Meselesi 10. bölümde Emir, Kübra'yla nikah masasına oturdu. Diğer taraftan Yiğit, Nihat'la konuşma yaptı. İlk defa neyle karşı karşıya olduğunu anlayan Yiğit'in aklı karıştı. Şeref Meselesi son bölümüyle 25 Ocak'ta ekrana geldi.

Yiğit'in elindeki silahı fark eden Nihat, yaptığı konuşmayla Yiğit'in aklını karıştırdı. Şeref Meselesi son bölümde Nihat'ın söylediklerinden sonra Yiğit, ilk kez neyle karşı karşıya olduğunu fark etti.

Kendi ayakları üzerinde durmakta ısrarcı olan Kübra, küçük bir ev bulup, Kılıç'ların evinden taşındı. Yiğit işleri büyüttüğü için kendine yeni bir ofis ayarladı ve yanında çalışması için Derya'ya iş teklifi yaptı. Elif'in yeni evinde rahatsızlanıp, hastanelik olmasıyla Emir' harekete geçti. Hayat şartlarına daha fazla dayanamayan Kübra ise kızı için büyük bir adım atarak Emir'le nikah masasına oturdu. Defteri Yiğit'e Gül'ün verdiğini öğrenen Nihat, ceza olarak Gül'ü sokaklara geri gönderdi.Defterin kopyasını Yiğit'ten alması için adamlarını da Selim'in üzerine saldı. Selim bir karar vermek zorunda kaldı. Ya Yiğit'e ihanet edecek ya da canından olacaktı.

Emir'le Kübra'nın evlenmesi mahallede şok etkisi yarattı. Bunu duyan Yiğit, Emir ve Kübra'ya olan nefreti ve öfkesini açığa çıkardı. Sibel, daha fazla Yiğit'e olan aşkına direnemedi. İki aşık beraber Paris'e gitme planları yaptılar. Ancak hesaba katmadıkları Kübra'nın, bu aşkı uzaktan izlemeye hiç niyeti yoktu. Sonunda elindeki kozu ortaya koydu ve ortalığı karıştırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler