MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 11. bölümü izleyiciyle buluştu

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Şeref Meselesi 11. bölümde Kübra'nın kendi hırsına uğruna yapmış olduğu itiraf, herkesin hayatında değişikliğe neden oldu.

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Şeref Meselesi yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluştu. Her hafta yeni bir gelişmenin yaşandığı dizinin bu bölümünde de olaylar birbirini takip etmeye devam etti. Bu gelişmeler izleyiciyi koltuklarına kitledi. Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları sevilen dizisi Şeref Meselesi son bölümde Kübra'nın kendi hırsına uğruna yapmış olduğu itiraf herkesin hayatında köklü değişikliklere neden oldu. Emir ve Sibel'in ilişkisini öğrenen Yiğit ise Sibel'i sorgulamaya başladı.

Kübra'nın itirafı her şeyi değiştirdi

Şeref Meselesi 11. bölümde Kübra'nın kendi hırsı uğruna yapmış olduğu itiraf, hem kendi, hem de diğerlerinin hayatını derinden etkileyecek değişikliklere sebep oldu.. Yiğit, Kübra'dan duyduklarından sonra soluğu Emir'in yanında aldı. Sibel'le ilgili yüzleşen iki kardeşin konuşması aslında yılların hesaplaşmasıydı. Emir, yaşananlar yüzünden Kübra'ya kızgındı. Ancak gözünü hırs bürüyen genç kız, sebep olduklarından dolayı pişmanlık duymadı.

Eşref öldürüldü

Nihat'ın sağ kolu Eşref'in, Yiğit'in adamları tarafından öldürülmesi ortalığı fena karıştırdı. Şeref Meselesi son bölümde yaşadığı aşk acısıyla oradan oraya savrulan Yiğit, bir anda kendini Hakkı'nın çiftliğinde buldu. Duruma el koyan Hakkı, cinayeti çözmek için bütün adamlarını topladı. Selim'in anlattıkları ve Yiğit'in tepkisiyle bir anda tüm dengeler değişti. Yiğit, hem Nihat'ın itibarını sarsmış hem de Hakkı'nın dikkatini çekmeyi başardı.

Elif herkesi korkutur

Sibel'in Paris hayalleri suya düşerken Yiğit'le olan aşkı da çıkmaza girer. Sonuçlarını düşünmeden hareket eden Kübra, sakinleşebilmek için Zeliha'nın evdeki ilaçlarından birini alır. Bu sırada hastaneden kaçıp eve torununu görmeye gelen Zeliha, istemeden bir kazaya neden olur. Şeref Meselesi 11. bölümde apar topar hastaneye götürülen Elif, herkesi özellikle Yiğit'i çok korkutur. Olaydan Kübra'yı sorumlu tutan Yiğit, kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar. Yaptığı şeyin ne olduğu ise merak konusu olur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler