MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 12. bölümde kardeşlerin arası açıldı

Kanal D'nin yüksek reytingli dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle ekrana geldi. İki kardeşin arası bu kez Elif'ten sebep açıldı. Şeref Meselesi 12. bölümde Emir, abisi Yiğit'i bir kez daha polise şikayet etti.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Şeref Meselesi son bölümü 8 Şubat Pazar akşamı sevenleriyle buluştu. Her hafta yeni bir gelişmenin eksik olmadığı Şeref Meselesi 12. bölümü izleyiciyi koltuklarına kitledi. Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları sevilen dizisi Şeref Meselesi son bölümde Emir ve Yiğit bebek yüzünden karşı karşıya geldi. Diğer yandan Kübra Yiğit'in Elif'i yanında istemesiyle yeniden umutlandı.

Kübra umutlu

Şeref Meselesi son bölümde Yiğit, herkesi şaşırtmaya devam etti. Bundan sonra Elif'e kendi bakmaya karar verdi ve bebeği evine götürdü. Haberi alan Emir çok sinirlendi. Kızından ayrı kaldığı için başta çok üzülen Kübra, Yiğit'in Elif'i yanında istemesiyle yeniden umutlandı. Sibel ise bu durum karşısında öfkesini gizleyemedi. Hayatına Yiğit olmadan devam etme kararı aldı. Nihat ve Yiğit ellerindeki tüm kozları Hakkı'ya götürdüler. Artık ortada birbirlerini tehdit edecek bir durum kalmadı.

Yiğit ortalığı ayağa kaldırdı

Sibel'den ayrılsa da bir türlü kendine hakim olamayan Yiğit, Sibel'in reklam filmi yüzünden ortalığı ayağa kaldırdı. Şeref Meselesi 12. bölümde Nihat'la vakit geçirmekten mutlu olan Derya ise Selim ve Ender'in tepkisiyle karşılaştı. Elif'i Yiğit'in elinden geri almak için gözü dönen Emir ise kardeşini ikinci kez polise şikayet etti. İki kardeş bu seferde Elif yüzünden karşı karşıya geldiler. Ancak Kübra'nın, Yiğit ve Emir çekişmesinin dışından kalarak bambaşka bir planı vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler