MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 15. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Pazar akşamlarının heyecan ve dram yüklü dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. İlgiyle izlenen Şeref Meselesi 15. bölümde hastaneden bambaşka biri olarak çıkan Kübra, hayatıyla ilgili yeni adımlar atarak pastane açmaya karar verdi.

Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Şeref Meselesi 15. bölümüyle ekrana geldi. Olayların birbiri ardını kovaladığı dizinin bu haftaki bölümünde Yiğit'in hayatı tehlikeye girdi. Nihat'ın işkencelerine maruz kalan Yiğit, ondan kurtulunca intikam almayı kafasına koydu. Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları Şeref Meselesi 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

ŞEREF MESELESİ 15. BÖLÜM ÖZETİ

Nihat, polis baskınını Yiğit'in üzerine yıktı ve ona işkence etmenin yolunu buldu! Yiğit'in hayatından endişe eden Emir, Ömer Ziya ve Levent'e karşı çok öfkeliydi. Nihat, kendi yöntemleriyle Yiğit'i konuşturmaya çalışırken bir taraftan Emir, diğer taraftan Levent, herkes Yiğit'e ulaşabilmek için çabaladı. Levent, Yiğit'i kurtarmak için girişimde bulundu. Şeref Meselesi son bölümde ağır işkence gören Yiğit ise Nihat'ı deli etti ve suskunluğunu korudu.

KÜBRA KARAR VERDİ

Yiğit'i sağ salim kurtarmaya çalışan Emir, Ömer Ziya'ya karşı geldi ve ona operasyona daha fazla devam etmek istemediğini söyledi. Hastaneden bambaşka biri olarak çıkan Kübra, hayatıyla ilgili yeni adımlar attı. İlk olarak Yiğit'i artık arkasında bırakmaya kararlı olan genç kız, pastane açmaya karar verdi.

KÜBRA'DAN SİBEL'E TEKLİF

Bu sırada Emir de savcılık sınavlarını kazandı. Şeref Meselesi 15. bölümde Derya ile ortak pastane işine giren Kübra, Sibel'e yardımcı olmak için beraber çalışmayı teklif etti. Ancak Sibel ve annesini bekleyen kötü bir haber vardı.

YİĞİT KAFASINA KOYAR

Kendini zar zor toparlayan Yiğit, Hakkı'nın uyarılarına rağmen Nihat'tan intikam almayı kafasına koydu. Ancak Yiğit tarafından tuzağa düşürülen Nihat karşılık vermekte gecikmedi. Öfkeli genç adama onunkisinden çok daha ağır karşılık verdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler