MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 18. bölümde Yiğit Emir'i suçladı

Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerinde yer aldığı Şeref Meselesi son bölümüyle izleyenlerini ekran başına kitledi. Şeref Meselesi 18. bölümde Yiğit yaşananlardan kardeşi Emir'i sorumlu tuttu. Öte yandan Sibel ise Yiğit'in kendisine ilgi göstermemesinden rahatsız oldu.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Şeref Meselesi 18. bölümü izleyiciyle buluştu. Her hafta yaşanan farklı gelişmelerle izleyiciden tam not alan dizide bu hafta da nefes kesti. Bu bölümde Yiğit ve Emir arasındaki çekişme tüm hızıyla devam etti.

Şeref Meselesi son bölümünde Sibel ve Yiğit'in evleneceğini duyan Kübra, bir kez daha yıkıldı. Öte yandan zorunluluktan bile olsa sevdiği adamla evlenecek olan Sibel, bu duruma sevindi. Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları Şeref Meselesi 18. bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

ŞEREF MESELESİ 18. BÖLÜM ÖZETİ

Zorunluluktan bile olsa sevdiği adamla evlenecek olan Sibel içten içe bu duruma sevindi. Ancak Yiğit'in kendisine olan kayıtsız davranışlarına fena bozuldu.

Emir'in Sibel'i olayların içine çekmesinden dolayı Yiğit, kardeşini suçladı. Şeref Meselesi son bölümde Kübra ise Yiğit'in karşısına geçip Sibel'e evleneceğini söylemesiyle bir kez daha yıkıldı. Yiğit'e inanarak yeniden hayal kırıklığı yaşayan genç kadının tepkisi bu sefer çok sert oldu.

KÜBRA'YA BİR DARBE DAHA

Yiğit, etrafındakileri korumak için gerçeği kimseyle paylaşamadı. Kübra, Yiğit'ten aldığı darbe yüzünden Emir'e karşı haksızlık ettiğini düşündü. Şeref Meselesi 18. bölümde Başsavcı Adnan örgütü çökertmek için yeni bir ekip kurdu.

Emir, tamamen kendini bu davaya adadı. Ve ilk iş Derya'yı konuşturmayı denedi. İlk hamlesinde başarılı olmayan Emir kolay lokma olarak gördüğü Selim'in aklını karışmasına neden oldu.

OLAYLI DÜĞÜN

Kızının Yiğit'le zoraki bir evlilik yapacak olmasını duyan Neriman olayı farklı yorumlayınca ortaya yanlış anlaşılmalar çıktı. Şeref Meselesi son bölümde Hakkı, Sibel ve Yiğit'in düğününü kendi evinde organize etti. Emir ve Kübra'nın da davetliler arasında yer aldığı düğün büyük sürprizlere sahne oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler