MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 19. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Merakla beklenen Şeref Meselesi 19. bölümde Emir, gösterdiği çabalarla Kübra'yı etkilemeyi başardı. Öte yandan Yiğit, geri adım atmadı. Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Şeref Meselesi yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan bölüm izleyiciyi ekrana kitleyecek. Merakla beklenen dizide bu hafta Yiğit serbest kalır. Öte yandan Sibel ne yaparsa yapsın, Yiğit'le yakınlık kuramaz.

Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları Şeref Meselesi 19. bölümüyle bu akşam Kanal D'de...

ŞEREF MESELESİ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Yiğit, başının belada olduğunun farkında olsa da ifadesinde geri adım atmaz. Sibel yaşadıklarının şokuyla Emir'in kapısına dayanır. Ancak konuşma bir anda Kübra'yla ikisi arasında hesaplaşmaya döner. Şeref Meselesi yeni bölümde Sibel bir yandan içine düştüğü dünyadan hayıflanırken bir yandan da Yiğit için endişelidir.

Emir, Kübra'ya olan davranışlarıyla genç kızı biraz da olsa etkilemeyi başarır. Verilen ifadeler doğrultusunda Yiğit serbest kalınca, Emir operasyonunda yeniden başa döner. Eve dönen Yiğit'le yakınlık kurmaya çalışan Sibel, bir türlü karşılık alamaz. Şeref Meselesi 19. bölümde ağabeyin talimatıyla kısa bir süre ortalıkta görünmeyecek olan Yiğit, balayı yalanıyla Sibel'le İstanbul dışına çıkarlar. Ancak bu tatil Sibel'in umduğu gibi gitmez.

Elif'in ateşlenip hastaneye kaldırıldığını öğrenen Yiğit, hemen kızının yanına gider. Hastanede Kübra tarafından kendi kızına amca muamelesi görmek Yiğit'i çileden çıkartır. Şeref Meselesi yeni bölümde herkes polise Selim'in konuştuğunu düşünse de, olayın arkasında bambaşka bir ismin olduğu ortaya çıkar. Ancak yaptığının cezasını kesmek için Selim'le yüzleşen Yiğit'in henüz bundan haberi yoktur..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler