MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi son bölümü ekrana geldi

Merakla beklenen Şeref Meselesi son bölümde Emir ve Sibel arasındaki yakınlaşma derin bir aşka doğru ilerledi. Şeref Meselesi 2. bölümü izleyici karşısına çıktı. İzleyici heyecanlı dakikalar yaşadı.

Şeref Meselesi 2. bölümü heyecanlı gelişmelere sahne oldu. İzleyici ekran başına kitlendi. Son bölüm dün ekrana gelecek. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Yiğit rolündeki Kerem Bürsin, silahıyla Sadullah'ın karşısına dikildi. Kılıç Ailesi'nin hayatı hepten değişti. Emir ve Sibel ise gittikçe yakınlaştı.

Babalarının intiharı ile yıkılan Kılıç Ailesi için hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Emir, babalarının cenazesinden sonra ailesini kim ya da kimlerin felakete sürüklediğinin peşine düştü. Emir bunu öğrenmek için her şeyi yapmaya hazırdı. Şeref Meselesi yeni bölümde öğrendiklerini abisi Yiğit'e belli etmek istemeyen Emir, ne kadar uğraşsa da buna engel olamadı. Yiğit, duyduklarından sonra silahıyla Sadullah'ın karşısına dikildi. Emir, abisinin bir delilik yapmasına engel olmak için elinden geleni yaptı. Yiğit'in anlık bir hata ile başının derde girmesini istemedi.

Yiğit, her ne kadar Sadullah ile olan kapışmasından kurtulsa da, hırsızlık suçundan ceza alıp hapishaneye girdi. Emir ile Sibel arasındaki yakınlaşma derin bir aşka doğru ilerledi. Bu sırada moda evine gelen iş adamı Bora Tunalı ise, güzel kızın başına dert oldu. Şeref Meselesi son bölümde Zeliha, kocasının yaptığından kendini sorumlu tuttu ve yaşadığı acıya daha fazla dayanamadı, akıl sağlığını kaybetti. Sadullah belasından kurtulmanın yollarını arayan Emir'e uzun süreli bir şehir dışı işi geldi ve İstanbul'dan ayrılmak zorunda kaldı. Babalarının hesabını sormak isteyen Yiğit fevri davranışlar sergilerken, Emir ise daha çok mantığını kullandı. İki kardeşin yollarının birbirinden ayrılması çok yakındı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler