MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 21. bölümde beklenmedik veda

Şeref Meselesi 21. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Nefes kesen bir bölümle daha ekrana gelen Şeref Meselesi son bölüme Sibel'in beklenmedik ölümü damga vurdu. Yasemin Allen'in canlandırdığı Sibel karakteri aşkı uğruna kendini kurşunların önüne attı.

Şeref Meselesi 21. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Aksiyon ve aşkın eksik olmadığı dizinin son bölümünde Sibel'in hamilelik yalanı gerçeğe dönüştü, Sibel'in hamile olmasından faydalanan Seyhan ise bu gerçeği kendi lehine çevirmeye hazırlanıyordu İzleyicilerini hayretler içinde bırakan Şeref Meselesi 21. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ŞEREF MESELESİ 21. BÖLÜM ÖZETİ
Şeref Meselesi 21. bölümünde Nihat'ın kardeşi Seyhan ortaya çıktı. Seyhan'ın birden bire ortaya çıkması Yiğit'in hiç hoşuna gitmedi. Çünkü; Seyhan'ın bu karanlık dünyada ne kadar acımazsız olduğuyla ilgili ününü duymuştu. Seyhan, Yiğit'i abisinden kalan işleri kendisine devretmezse sevdiklerine zarar vermekle tehdit etti.

Şeref Meselesi 21. bölümünde izleyiciler Kübra'nın kararlı adımlarına tanık oldu. Kübra hayatına Emir'le devam etme kararı almıştı. Emir de sonunda Kübra'nın tercihinden emindi artık. Kübra'nın kendisi ile beraber gideceğini sanan Yiğit ise aldığı cevaba hazır değildi.
Diğer yandan Sibel'in hamilelik yalanı gerçeğe dönüştü. Genç kız Yiğit'in bebeğine hamileydi. Hiç beklemediği bir anda yeniden baba olacağını öğrenen Yiğit, ne yapacağını bilemedi.

Seyhan da boş durmaz, Yiğit'in etrafında dolanır. Sibel'in hamile olmasından faydalanan Seyhan, bu kozu iyi değerlendirdi. Seyhan ve Yiğit buluşmasına Emir ve polisler dahil olunca işler kontrolden çıktı ve silahlar konuştu. Sibel, Yiğit'i korumak için kendini kurşunların önüne attı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler