MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi son bölümde bu kez hedef Kübra

Şeref Meselesi 22. bölümü Sibel'in ölümünün ardından tüm mahalleli perişan oldu. Şeref Meselesi son bölümde Seyhan, ardında bıraktığı delillerden kurtulmak için şimdide hedefine Kübra'yı aldı.

Son yayınlanan bölümünde Sibel'in ölümü ile bütün hafta adından çok söz ettiren Şeref Meselesi 22. bölümün de olacaklar da çok merak ediliyordu. Şeref Meselesi 22. bölümde Seyhan Sibel'in ölümünün ardından geri çekilmedi.Seyhan, ardında bıraktığı delillerden kurtulmak için şimdide hedefine Kübra'yı aldı.İntikam yeminlerinin edildiği dizinin yeni bölümü 19 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ŞEREF MESELESİ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Şeref Meselesi 22. bölümde Sibel'in ardından herkes büyük bir acı yaşadı. Yiğit, doğmamış bebeğinin ve Sibel'in ölümünden kendisini sorumlu tuttu. Yaşadığı acıyla derinden sarsılan Yiğit, bu sefer Emir ile inatlaşmadı ve işbirliği içine girdi.Abisine destek olmak isteyen Emir, Yiğit'i kendi evlerine götürdü. Karşısında Yiğit'i gören Kübra şaşkınlığını belli etse de Yiğit'e karşı şefkatle yaklaştı, onu teselli etmeye çalıştı.

Seyhan'ın adamlarının yaptığı bir hata emniyetin eline delil geçmesine sebep oldu. Seyhan, ardında bıraktığı delillerden kurtulmak için şimdide hedefine Kübra'yı aldı. Böylece Emir'i de avucunun içine alacağını düşündü. Kübra'yı kurtarmak için yola çıkan Emir ve Yiğit, Seyhan'la karşı karşıya gelince sürpriz gelişmeler yaşandı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler