MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 23. bölümde Emir elini kana buladı

Şeref Meselesi 23. bölümünde nefesler yine tutuldu. Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı Şeref Meselesi son bölümünde Emir, eline silah alacak ve abisini kurtarmak için cinayet işledi.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Şeref Meselesi 23. bölümü ile izleyicisileriyle buluştu. Her hafta yaşanan farklı gelişmelerle izleyiciden tam not alan dizi bu hafta da nefesleri kesti. Şeref Meselesi son bölümünde Emir ve Yiğit uzun süre sonra birbirlerine daha da yakın oldu.

Kanal D ekranlarının her bölümü olay yaratan dizisi Şeref Meselesi 23. bölümünde çok kritik bir gelişme oldu. Emir, Yiğit'in hayatını kurtarmak için elini kana buladı. Şeref Meselesi son bölümde bir Avukan olan Emir vicdanı ile savaştı. Yiğit ise hayatını abisinin polise teslim olmasını engellemek için her şeyi yaptı. Her an yeni bir gelişmenin olduğu Şeref Meselesi 23. bölümü dün akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

ŞEREF MESELESİ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Gözü dönen Emir, abisinin canını kurtarmak için sonradan pişman olacağı bir deliliğe kalkıştı. Yaptığı olayın sorumluluğunu almak isteyen Emir'e Yiğit engel oldu. Şeref Meselesi 23. bölümünde iki kardeşin arasındaki kavgalardan ve sürekli tehlikeyle iç içe yaşamaktan bıkan Kübra ise evi terk etti. Hep bir adım önde olan Seyhan'ın bu seferde elinde Emir'e karşı kullanacağı çok büyük koz vardı. Artık kendine temiz bir hayat kurmak isteyen Yiğit, Seyhan'ın şartlarını kabul etti ve CD karşılığında elindeki tüm işleri ona devretme kararı aldı.

Ancak Yiğit'in Emir'i korumak için verdiği tüm çabalar boşa çıktı. Seyhan, Emir ve Yiğit'i silmek için düğmeye çoktan basmıştı. Yiğit'in tüm planları alt üst olurken, vicdanın sesini dinleyen Emir suçunu itiraf etmek üzere savcılığa gitti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler