MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 4. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Şeref Meselesi son bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Şeref Meselesi 4. bölümde mahalleye geri dönen Emir beklemediği bir sürprizle karşılaştı ve bu sürprizden sebep büyük bir acı yaşadı.

Ekranların yeni dizilerinden Şeref Meselesi 4. bölümüyle izleyicilerin karşısında oldu. Dizinin bu bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Pazar akşamlarının ses getiren dizisi Şeref Meselesi son bölümde Emir İstanbul'a geri döndü. Sibel ve Bora'yı birlikte gören Emir umudunu tamamen kaybetti. Şeref Meselesi 4. bölüm 14 Aralık Pazar akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Nihat'ın yanına kabul edilen Yiğit, kendine çizdiği yeni yolda ilerlemeye devam etti. Şeref Meselesi son bölümde Sadullah ise Yiğit'i sürekli etrafında görmekten rahatsızlık duydu. Geri dönen Emir mahalleye ayak basar basmaz Sibel'i Bora ile gördü. Genç kızı tamamen kaybettiğini anlayan Emir kimseye bir şey belli etmedi ve aşk acısını içine gömdü. Her şeyden habersiz olan Yiğit ise içten içe Sibel'e ilgi duydu. Yiğit ve Kübra arasındaki ilişkiyi anlayan Emir tedirgin etti. Üstelik Yiğit'teki tek değişikliğin bu olmadığının da fark eden Emir, Şeref Meselesi 4. bölümde kardeşini başını belaya sokmaması için uyardı.

Üvey babası Derya'yı rahatsız etmeye devam edince genç kız kendini korumak için Ayhan'ı yaraladı. Sokakta kalan Derya'ya Emir ve Yiğit sahip çıktı. Sibel, Bora ile bir ilişkinin içine girse de genç kızın içinde hep bir şüphe vardı. Şeref Meselesi son bölümde Kübra'nın Yiğit'le yakınlaşması arkadaşları Sibel ve Derya ile arasında sorunlara sebep oldu. Kübra'yı iyice avucunun içine alan Yiğit ise genç kızın üzerine kurduğu planında sona doğru yaklaşmaya başladı.

"ŞEREF MESELESİ YAYINDAN MI KALKIYOR ?" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Vitrin


En Çok Aranan Haberler