MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi Mayıs'ta final yapıyor

Kanal D ekranlarına bu sezon dahil olan Şeref Meselesi final tarihi belli oldu. Pazar günlerine damga vuran Şeref Meselesi finali 17 Mayıs günü 26. bölümü ile final yapacak.

İtalya'da yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde yayınlanacak 26.bölümü ile sezon finali yapacak.

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi sezon finali tarihi için sadece 3 bölüm kaldı.Bu sezonun en çok sevilen dizilerin başında gelen Şeref Meselesi ani bir kararla erken final yapacak. Dizinin yapımcıları 17 Mayıs 2015 Pazar günü 26. bölüm ile erken sezon finali yaparak diziye kısa bir süre için ara vereceklerlerini açıkladılar.

Dizinin yapımcı şirketi D yapım tarafından yapılan açıklamada, Şeref Meselesi 26. bölümününün sezon finali olarak planlandığını ve bunun erken değil planlı bir final olduğunu belirtti.Şeref Meselesi'nin sezon finali alışkın olduğumuz zamandan biraz daha erken oluyor. Genelde diziler Haziran ayı başında ya da ortalarında sezon finali yapıyor.

ŞEREF MESELESİ 23. BÖLÜM ÖZETİ Gözü dönen Emir, abisinin canını kurtarmak için sonradan pişman olacağı bir deliliğe kalkıştı. Yaptığı olayın sorumluluğunu almak isteyen Emir'e Yiğit engel oldu. Şeref Meselesi 23. bölümünde iki kardeşin arasındaki kavgalardan ve sürekli tehlikeyle iç içe yaşamaktan bıkan Kübra ise evi terk etti. Hep bir adım önde olan Seyhan'ın bu seferde elinde Emir'e karşı kullanacağı çok büyük koz vardı.

Yiğit'in Emir'i korumak için verdiği tüm çabalar boşa çıktı. Seyhan, Emir ve Yiğit'i silmek için düğmeye çoktan basmıştı. Yiğit'in tüm planları alt üst olurken, vicdanın sesini dinleyen Emir suçunu itiraf etmek üzere savcılığa gitti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler