MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi ilk bölümü ekrana geldi

Şeref Meselesi ilk bölümü pazar akşamı yayınlandı. Dizi başlamadan önce çok ses getirdi ancak reytinglerde hayal kırıklığı yarattı. İtalyan bir diziden uyarlanan Şeref Meselesi son bölümü Kanal D'de başladı.

Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı'nın paylaştıkları, çekimlerine Ayvalık'ta başlanan ve İstanbul'un Balat semtinde devam edilen, sürükleyici hikayesi ve kuvvetli oyuncu kadrosu ile Şeref Meselesi'nin başladı.Dizi daha başlamadan tanıtımı bile reyting sıralamasına giren dev kadrolu dizinin 6 dakikalık tanıtım filmi 'Şeref Meselesi Başlarken' AB grubunda reytinglerde 6. Total'de ise tekrarıyla 14. oldu. Şeref Meselesi 23 Kasım Pazar akşamı Kanal D'de başladı, heyecanlı bekleyiş son buldu.
Şeref Meselesi'nin konusu

Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit çekici, oldukça sosyal, dışa dönük, azcık da çapkın bir gençken, Emir Yiğit'in aksine dış görünüşten ziyade akla önem veren ve bu yönde kendini geliştiren, zeki olduğunun yanında oldukça çalışkan bir gençtir. Dünyaları oldukça zıt olan bu iki gencin hayatı, dedelerinin vefat etmesiyle birleşiyor. Aralarına bir de güzeller güzeli Sibel'in gireceği Şeref Meselesi, İstanbul'a taşınan iki kardeşin sürprizlerle dolu hayatını konu alıyor.

Oyuncular dizi için disiplinli bir çalışma programı yaptılar

Şeref Meselesi'nin oyuncuları bu diziye hazırlanmak için oldukça disiplinli bir çalışma içerisine girdiler. Oyuncu Kerem Bursin bu rolü için ata binme dersleri aldı, spor yaparak kilo verdi. Kerem Bürsin, 'Yiğit Kılıç' karakteri için saç ve sakalını uzattı. Sıvı diyeti yapan oyuncu; kafes dövüşü, boks ve koşuyla yedi kilo verdi. Yaz tatilini Amerika'da geçiren oyuncu, Teksas'ta at binme dersleri aldı.

Avukat 'Emir Kılıç'ı oynayan Şükrü Özyıldız ise meslek üzerine araştırmalar yaptı, tiyatro oyunları ve filmler seyredip, oyuncu koçuyla birlikte çalıştı.Yayın tarihi bir süre ertelenen Şeref Meselesi, Urfalıyam Ezelden dizisinin kanal değiştirmesiyle erkene alındı. Pazar günü boş kalan Kanal D, diziyi pazara yerleştirdi. Şeref Meselesi dün akşam saat 20:00'de başladı.
ŞEREF MESELESİ FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Vitrin


En Çok Aranan Haberler