MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi son bölümde Sadullah'tan beklenmedik hamle

Sadullah Şeref Meselesi 9. bölümde beklenmedik bir hamle yaptı ve bebeği kaçırdı. Sadullah'ın bebekle birlikte ortadan kaybolması Yiğit'i öfkelendirirken, Elif ise bebeği kurtarmak için seferber oldu. Şeref Meselesi son bölümüyle izleyenleri ekran başına kitledi.

Her hafta izlenme rekorları kıran Şeref Meselesi son bölümü 18 Ocak akşamı sevenleriyle buluştu. 9. bölümde heyecanlı gelişmeler eksik olmazken, seyirci bu bölümde de yaşanacak gelişmeler nedeniyle koltuklarına kitlendi. Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı'nın paylaştıkları Şeref Meselesi 9. bölümde Kübra' ya ulaşan Sadullah ise Elif Bebek karşılığında Yiğit'i istedi. Herkes, Elif bebeği kurtarmak için seferber oldu. Yiğit ve Emir kendi yöntemleriyle Elif'i aramaya koyuldular.

Şeref Meselesi yeni bölümde Sadullah, Yiğit'e ulaşmak için Elif bebeği kaçırdı. Bunu öğrenen Yiğit öfkeden kendini kaybetti. Durumdan haberdar olan Nihat, tüm adamlarını Elif'in bulunması için seferber etti. Bir taraftan Yiğit, diğer taraftan da Emir kendi yöntemleriyle Elif'i aramaya koyuldular. Nihat'ın yardımıyla kardeşler Sadullah'ın izine ulaştı. Sadullah, bebeğin hayatı için Yiğit'le yüz yüze buluşmak istedi. Ancak planlarında bebeği Yiğit'e teslim etmek değil, Yiğit'i ortadan kaldırmak vardı.

Yiğit ile Sadullah Şeref Meselesi 9. bölümde bir kez daha karşı karşıya geldi. Fakat Sadullah'ın Nihat hakkında söyledikleri Yiğit'in kafasını karıştırdı. Emir, Sarp'ın yanında gördüklerinden sonra avukatlığı bırakıp, savcı olmaya karar verdi. Bu arada Emir, tartışma anında Kübra'dan Yiğit'in Nihat'la olan ilişkisini öğrendi. Bu olay iki kardeş arasındaki ipleri tamamen koparttı.

Sadullah'ı defterinden silen Nihat'ın Yiğit'e bir sürprizi vardı. Şeref Meselesi yeni bölümde karanlık tarafı iyice ortaya çıkan Nihat, Yiğit'i hiç beklemediği bir sınavla baş başa bıraktı. Gül, Nihat'a ait bir defter buldu. İçindeki bilgileri Yiğit'le paylaştı. Okuduklarından sonra Yiğit, intikam planına yeni bir isim ekledi.

Sibel, her ne kadar Yiğit'ten uzak durmaya çalışsa da kalbine engel olamadı. Şeref Meselesi 9. bölümde Yiğit ve Sibel aşkına artık Derya da şahit oldu. Kübra, bebeği ve kendisine yeni bir hayat kurmak için büyük bir adım attı. Emir, Elif'ten uzaklaşmamak için her şeyi kolaylaştıracağını sandığı bir teklifle Kübra'nın karşısına çıktı. Yiğit'in hedefinde ise artık bambaşka biri vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler