MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'den büyük müjde

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'den sevenlerine müjdeli haber geldi. Yılın aşıkları Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, sinema tekliflerine daha fazla dayanamadı. Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti beyazperdede bir arada olacak.

Yılın aşkı Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, cephesinden bu kez yeni bir proje haberi geldi. Reklam setinde tanışan ve aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelmelerin rağmen, iddialara bir türlü yanıt vermeyen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, birlikte beyaz perdede yer alacak. Aynı projede bulunmaları için teklif yağan ikili, sinema tekliflerinden birini sonunda kabul etti. Genç sevgililer, çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak sinema filminde başrolü paylaşacak. Senaryosu yazım aşamasında olan filmin tutkulu bir aşk öyküsünü konu aldığı söyleniyor.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1 Temmuz 1991 doğumlu olan Serenay Sarıkaya, Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katılmış, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk olarak "Plajda" adlı bir sinema filminde rol alan genç oyuncu, aynı yıl içerisinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizisinde başrolü canlandırmıştır. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılan Serenay Sarıkaya, 2 yıl Lale Devri dizisinin kadrosunda yer almış, sevilen gençlik dizisi Medcezir ile popüleritesini arttırmıştır.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

1987 doğumlu olan Kerem Bürsin, 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir. Kanal D 'de ekranlarına bir dönem damga vuran "Güneşi Beklerken" adlı diziyle adını duyuran oyuncu, Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alan Kerem Bürsin, ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında "En İyi Erkek Oyuncu" seçilmiştir. Pek çok markanın da yüzü olan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynamış ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü olmuştur. Diziler kadar reklam projelerinin de aranan yüzü olan Kerem Bürsin, son olarak Şeref Meselesi dizisinde ekranlara gelmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler