MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'den bomba iddia

Yılın aşklarından olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Aşk yaşadıkları iddialarına açıklık getirmeyen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in Mykonos'ta ele ele dolaşıyor.

Reklam setinde tanışan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin birlikteliğiyle ilgili haberler, sık sık sosyal ve yazılı medyada yer alıyor. Daha önce birçok kez birlikte görülen, gözlerden uzak İtalya'nın Bologno şehrine gidilen Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya çiftinin şimdi de Mykonos'ta tatilde oldukları konuşuluyor. Rol aldıkları diziler ve projelerle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in Mykonos'un en gözde mekanlarından Interni'de yemek yiyip eğlendikleri, daha sonra sokaklarda el ele dolaştıkları, Türk tatilcilerin iddialarından.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1 Temmuz 1991 doğumlu olan Serenay Sarıkaya, Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katılan Sarıkaya, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başlamıştır. Genç oyuncu, "Plajda" adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım atmıştır. Aynı yıl içerisinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizisinde başrol oynayan Serenay Sarıkaya, 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. İki yıl Lale Devri dizisinin kadrosunda yer alan Serenay Sarıkaya, Medcezir dizisinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırmıştır.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

1987 doğumlu olan Kerem Bürsin, 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir, Hollywood-Türk yapımlarında oyunculuk yapmaktadır. Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı diziyle adını duyuran Kerem Bürsin, Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır.Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Pek çok markanın da yüzü olan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynamış ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü olmuştur. Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirmiştir. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandıran Kerem Bürsin, dizinin final sahnesiyle de çok konuşturmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler