MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sertab Erener jüri koltuğuna oturmaya hazırlanıyor

Sertab Erener Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv 8'de yayınlanacak bir ses yarışmasında jüri olarak görev yapacak. Acun Ilıcalı Sertab Erener'in yanı sıra Fuat Güler'le de anlaşma sağlamıştı.

Acun Ilıcalı yeni yarışmasının jüri üyeliği için ünlü şarkıcı Sertab Erener'le anlaştı.

Tv8' kanalının sahibi Acun Ilıcalı İsrail formatı yarışması Rising Star'ı satın aldı. Yükselen Yıldız olarak çevrilen yarışma programı için MFÖ grubunun Fuat'ıyla daha önceden anlaşan Acun Ilıcalı sayısız albümlerin sahibi, Eurovizyon 1.'si Sertap Erener'i yarışmanın jüri üyesi olması konusunda teklif götürdü. Sertap Erener ise iddialara göre hiç tereddüt etmeden kabul etti.

''Ben de jüri olabilirim''

Geçtiğimiz günlerde ayrılma kararı alan ve 18 yıllık ilişkilerine nokta koyan Sertab Erener'in eski sevgilisi Demir Demirkan'ın ''Ben de jüri olabilirim'' diye haber gönderdiği konuşuluyor fakat bu bilgi kesin olarak kanal yönetimi tarafından onaylanmadı.Bugünlerde arkadaşlarıyla sık sık kameralara görüntülenen Sertab Erener'in moralinin iyi olduğu gözüküyor.

Geçtiğimiz sene TV8 Kanal'ını satın alan ve daha çok eğlence programlarına ağırlık veren Acun Ilıcalı O Ses Türkiye, Survivor, Yetenek Sizsiniz gibi yarışmaları satın almıştı. O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda jüri koltuğunda MFÖ grubundan Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un yer alması Fuat severler tarafından eleştiriyle karşılandı fakat Acun Ilıcalı sanatçı Fuat Güler ile başka bir yarışmada çalışacağını açıkladı. MFÖ'nün ünlü ismi Fuat Güler ile anlaşan Acun Ilıcalı durumu tatlıya bağladı.

Acun Ilıcalının satın aldığı Rising Star ( Yükselen Yıldız)'ın formatı da O Ses Türkiye gibi ses yarışması formatında olacak. Adından anlaşılacağı üzere yarışma yeni yıldızlarını arayacak. Şimdilik Fuat Güler ve Sertab Erener'i jüri koltuğunda barındıracak olan Yükselen Yıldız'da başka hangi isimlerin bulunacağı ve ne zaman başlayacağı yönünde bir bilgi bulunmuyor.

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı kanalda ayrıca Ütopya, 3 Adam, Ninja Warrior Türkiye, O Ses Türkiye, Survivor gibi pek çok yapım yayınlanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler