MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevdam Alabora 3. bölüm Atv'de ekrana geldi

Ekranların yeni dizilerinden Sevdam Alabora son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Sevdam Alabora 3. bölümde Zeynep, kendisine atılan iftira sonucu çiftlikten yollandı. Öte yandan bağ evinde romantik anlar geçiren Zeynep ve Gökhan'ı yakalamak için yola çıkan Ali Hikmet kaza geçirdi.

Sevdam Alabora izleyicisinin karşısına artık Pazar günleri saat 20:00'de çıkacak. İlk bölümlerinde 'Başat' ailesinin geçmişinin anlatıldığı Sevdam Alabora, son bölümüyle ekrana geldi. Çekimleri Muğla'nın Köyceğiz ilçesine kurulan platoda gerçekleşen dizinin bu bölümünde de aşk rüzgarları esti. Gökhan (Kadir Doğulu), Zeynep (Elçin Sangu) ve Banu (Başak Parlak) arasındaki aşk üçgeni izleyiciyi de içine aldı. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Zeynep'e atılan iftira, onun çiftlikten yollanmasına neden olurken, Ali Hikmet'in kaza geçirdiğini gören tek kişi olan Zeynep ne yapacağına karar veremedi.

SEVDAM ALABORA 3. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep'e atılan 'atları saldı' iftirası Zeynep'in çiftlikten yollanmasına yol açtı ancak Gökhan bunca yıl sonra kavuştuğu Zeynep'i bırakmaya hiç niyetli değildi. Selçuk da öyle... Sevdam Alabora son bölümde Zeynep, Gökhan ile bağ evine gidince Selçuk iyice diş biledi ve yerlerini Ali Hikmet'e ispiyonlayarak intikamını aldı.

ALİ HİKMET KAZA GEÇİRİR

Bağ evinde baş başa romantik anlar geçiren Zeynep ve Gökhan'ı yakalamak için yola çıkan Ali Hikmet kaza geçirdi. Sevdam Alabora 3. bölümde kazayı gören tek kişi olan Zeynep ne yapacağına karar veremedi... Ya can düşmanı Ali Hikmet'i kurtaracak ya da onu ölüme terk edecekti... Zülfikar ise Başat Ailesi'nin sırlarını bildiğini açık etti. Bu sırrı bilen bir başkası daha vardı ve çiftlikten ayrılma kararı alan Zülfikar onu hiç hesaba katmadı.

SEVDAM ALABORA DİZİSİNİN KONUSU

Sevdam Alabora dizisi bir anadolu kasabasındaki varlıklı bir ailenin, ailesi tarafından uygun bulunmayan bir adamla yaşadığı aşkı ve birlikte kaçmalarını anlatıyor. Ancak hikaye bununla da sınırlı kalmıyor. Bu kaçış macerası yıllar sonra büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler