MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevdam Alabora final bölümüyle ekrana veda etti

Başrollerini Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Başak Parlak'ın paylaştığı Sevdam Alabora final bölümüyle ekrana geldi. Sevdam Alabora final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Gökhan'ın Zeynep'e aşkını itirafı bölüme damga vurdu.

Ekranların yeni dizilerinden Sevdam Alabora final bölümüyle ekranlara erken veda etti. İlk önce günü değiştirilip pazar gününe alınan Sevdam Alabora, yeni gününde de beklenen reytingi sağlayamayınca kanal yönetimi diziyi sonlandırma kararı aldı. Muğla'nın Köyceğiz ilçesine kurulan platoda çekimleri yapılan Sevdam Alabora dizisi final bölümüyle 8 Mart Pazar ekrana geldi. Başrollerini Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Başak Parlak'ın paylaştığı Sevdam Alabora dizisinin final bölümünde Gökhan, aşkını Zeynep'e itiraf etti.

SEVDAM ALABORA FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Zeynep, babası Zülfikar'ı da yanına alarak çiftlikten ayrılmaya kararlıydı. Gökhan ise Ali Hikmet ile sert bir konuşma yaptı. Zeynep'in suçu olmadığına gerçekten inanan Ali Hikmet otobüsün önünü keserek Zeynep ve babasının gitmesine engel oldu. Banu olan biten karşısında sinir krizi geçirdi.

Selçuk ise intikam için Ali Hikmet'in düşmanıyla işbirliği yaptı ancak onu kötü bir sürpriz bekliyordu. Sevdam Alabora 4. bölümde Gökhan ise hiç beklenmeyen bir anda Zeynep'e aşkını itiraf etti.

SEVDAM ALABORA DİZİSİNİN KONUSU

Sevdam Alabora dizisi bir anadolu kasabasındaki varlıklı bir ailenin, ailesi tarafından uygun bulunmayan bir adamla yaşadığı aşkı ve birlikte kaçmalarını anlatıyor. Ancak hikaye bununla da sınırlı kalmıyor. Bu kaçış macerası yıllar sonra büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler