MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgiliyle reklam çekecek

Kurtlar Vadisi Filistin filmindeki Nur Fettahoğlu ile birlikte olan Necati Şaşmaz bir reklam filmi ile ekranda olacaklar

Necati Şaşmaz ile Nur Fettahoğlu 'Kurtlar Vadisi Filistin' filminin dışında görüntülenemedi. Şimdi çift çekecekleri reklam filmiyle bir anlamda ilişkilerini ilan edecek.

Borsacı eşi Murat Aysan ile boşandıktan sonra "Muhteşem Yüzyıl"daki rol arkadaşı Filiz Ahmet ile Maçka'da oturmaya başlayan Fettahoğlu, Şaşmaz ile ilişkisi ilerleyince de oyuncunun Anadolu Yakası'ndaki villasında taşınmıştı.

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

Şaşmaz'ın şoförlü minibüsünü de emrine verdiği Fettahoğlu, önümüzdeki günlerde sevgilisiyle beraber bir inşaat firmasının reklam filminde rol alacak.

Yıllardır gelen onlarca reklam teklifini reddettikten sonra geçen yıl bir inşaat firmasının yüzü olmaya kabul eden Şaşmaz'ın rol aldığı kampanya "Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz sonunda imzayı atıyor! Daha ilk gördüğü anda etkilendiğini ve karar verdiğini dile getiren Şaşmaz, imza atmak için gün sayıyor" sloganıyla tanıtılmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler