MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şevket Çoruh'tan Binali Yıldırım'a 'kızlı erkekli' cevabı

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, AKP genel başkanı seçilen Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde İTÜ'de yaptığı konuşmasında 'Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret ettim. Bir baktım farklı bir dünya. Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan. Sonra bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor.Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım' açıklamasına cevap verdi.

AKP'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi dün Ankara Arena'da gerçekleştirildi. Şarkısıyla, filmiyle, resimleriyle Recep Tayyip Erdoğan'ın damgasını vurduğu törende, Ahmet Davutoğlu uzun veda konuşmasından sonra görevini Binali Yıldırım'a devretti.

Türkiye gündeminin en çok konuşulan konusu olan görev deviri, sosyal medyada ünlü isimlerinde gündemindeydi… Binali Yıldırım hakkında ünlü oyuncu Şevket Çoruh da tweet attı: "Binali Bienali yapılsın Boğaziçi'nde kızlı erkekli"> Binali Bienali yapılsın Boğaziçi'n de kızlı erkekli

YILDIRIM'DAN KIZLI/ERKEKLİ AÇIKLAMASI
AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir Balosu'nda Boğaziçi Üniversitesi ile İTÜ hakkında söylediği sözler sosyal medya gündemine oturmuştu.

Binali Yıldırım ne demişti?
Üniversite sınavına girip çıktıktan sonra tercihler konusunda arada kaldığını belirten Yıldırım, "Ya Boğaziçi Üniversitesi'ne ya da İstanbul Teknik Üniversitesi'ne girecektim. Önce Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret ettim. Bir baktım farklı bir dünya. Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan. Sonra bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım dedim. Ondan sonra teknik üniversiteyi seçtim" diye konuşarak herkesi şaşırtmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler