MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeyma Subaşı fena dağıttı

Şeyma Subaşı instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündemde. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile yakın arkadaşı Burcu Esmersoy ile eğlencenin dibine vurdu.

Acun Ilıcalı ile fırtınalı aşkı ile gündeme gelen Şeyme Subaşı ile yakın dostu Burcu Esmersoy dağıttı. Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı, güzel sunucuyu Miami'ye devam etmişti. Daha önce Maldivler'de birlikte tatil yapan ikili, gece kulüplerinin altını üstüne getirdi. Sabaha kadar eğlencenin dibine vuran ikiliden Şeyma Subaşı, geceden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıca'nın bir kız sahibi olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme geliyor. Burcu Esmersoy'dan önce de Instagram'da Acun Ilıcalı ve küçük kızı Melisa'nın Survivor All Star parkurlarında oyun oynarken çekilen karelerini paylaşmıştı.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Şeyma Subaşı , 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı. 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteren Şeyma Subaşı , Acun Ilıcalı'nın evliliği sarsan aşkıyla tanındı. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan bir kızı var. İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma Subaşı , 2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı ile olan aşkı da bu yarışmayla başladı. Şeyma Subaşı o yarışmadan 69 bin lira para kazanarak ayrıldı.

Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşk sebebiyle Acun Ilıcalı eşi Zeynep Ilıcalı ile bir kez boşanmanın eşiğine geldi. Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını isteyince boşanma rafa kalktı. Zeynep Ilıcalı , Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile ilişkisini görmezden gelince evlilikleri devam etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler