MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sezen Aksu'nun sesinden mahrum kalacağız

Türk müziğinin Minik Serçesi Sezen Aksu'dan şok bir açıklama geldi. Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava'da gerçekleşen bütün konserlerinden sonra sahnelere veda ederek emekli olacağını ifade etti.

Minik Serçe lakabıyla anılan Ünlü sanatçı Sezen Aksu önümüzdeki günlerde vereceği Açıkhava'da 'Sezen'li Yıllar' adını taşıyan konseri ile emekliliğe ayrılacağını açıkladı.Kaleme aldığı, seslendirdiği her şarkıyla olay olan Sezen Aksu, emekliliğinden önce Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konserinin yarı belgesel niteliğinde olacağını ifade etti. Atilla Özdemiroğlu ile yaptığı röportaj esnasında emekliliğe ayrılacağını ifade eden Sezen Aksu, 2015''in sonunda emekli olacağını söyledi.

SEZEN AKSU SON 40 YILI YAD EDECEK

"Sezen Aksu emekliliğinden önce, bu yaz Harbiye Açıkhava'da şu ana kadar izlediğimiz bütün konserlerin ötesinde dev bir prodüksiyonla izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. "Sezen'li Yıllar" adını taşıyan konser yarı belgesel niteliğinde olacak. Sezen Aksu, kendisini, Türkiye'yi, dünyayı ve aslında insanı anlatan 40 yıla yayılmış şarkılarıyla, yakın tarihimizi bambaşka duygularla yad etmemize olanak tanıyacak.

SEZEN AKSU KOLTUK DEĞNEKLERİYLE KONSERE ÇIKTI

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, geçtiğimiz şubat ayında ayak bileğinin kırılması nedeniyle sahnelere ara vermişti.Sezen Aksu, ayağının iyileşmesinden sonra ilk kez izmir'de Ege Genç İş Adamları Derneği'nin (EGİAD) balosunda sahne aldı. Koltuk değneğiyle konsere çıkan Sezen Aksu, koltuk değneklerine rağmen harika bir konser gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, zaman zaman koltuk değneğinden yardım aldı. Değneklere rağmen davetlilerin eğlenmesi için en güzel şarkılarını seslendiren sanatçı, "Ayağımda küçük ağrılar var ancak unutamayacağımız bir konser oldu." açıklamasını yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler