MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sezer İnanoğlu'nun çalınan cipi Bakırköy'de bulundu

Sezer İnanoğlu'nun çalınan cipi bulundu ama eşi Zeynep İnanoğlu ruhsat kendi üzerine olmadığı için aracı teslim alamadı.

Yeşilçam filmlerindeki Sezercik rolüyle tanınan ve 2 Aralık 2015 tarihinde "Vahim olan mermi ve silahları satın alma ve taşıma, bulundurmak" suçundan cezaevine gönderilen Sezer İnanoğlu'nun cipi çalındı. İnanoğlu'nun eşi Zeynep İnanoğlu tarafından kullandığı belirtilen 350 bin TL değerinde Range Rover marka cip, bir gün sonra Bakırköy'de bir otoparkta bulundu.

İlginç hırsızlık olayı, önceki gece Şişli'de meydana geldi. İddiaya göre, Zeynep İnanoğlu'nun şoförü, Range Rover marka cipini, otelin önüne bıraktı. Daha sonra aracı "vale"ye vererek "Mehmet gelip arabayı alacak" dedi ve ayrıldı. Bir süre sonra otel görevlisinin yanına giden bir kişi, "Beni Mehmet bey gönderdi. Aracı almam için" diyerek lüks cipin anahtarını istedi. Görevli, anahtarı şoförün arkadaşı olduğunu düşünerek şüpheliye verdi. Direksiyon başına geçen şüpheli, gaza basarak hızla uzaklaştı. Mehmet beyin otele gelip aracın anahtarının almak istemesi üzerine hırsızlık olayı ortaya çıktı.

HIRSIZ OTELDE MÜŞTERİ GİBİ OTURUYOR
Olayın polise bildirilmesi üzerine, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis, hırsızlığın nasıl gerçekleştiğini tespit etmek için önce otelin güvenlik kamera kayıtlarına baktı.Ortaya çıkan ilginç görüntülere göre Zeynep İnanoğlu'nun şoförü gece yarısı otelin önüne aracı getiriyor. Bu sırada otele ait kaldırımda bulunan masada oturan ve müşteri gibi davranan bir kişi, içeri girerek aracın geldiğini görevliye bildiriyor. Görevli aracı alarak yola park ediyor. İçeri giderek görevliye haber veren müşteri, tekrar masaya oturarak içki içiyor. Aradan bir süre geçtikten sonra masada oturan şüphelinin, içeri girerek aracın anahtarını aldığı görülüyor. Anahtarı alan kişi park halindeki aracı alarak hızla uzaklaşıyor. Bunun üzerine yapılan soruşturma da müşteri olarak otelin masasında oturan kişinin hırsız olduğu belirlendi.

ARAÇ BULUNDU
Bunun üzerine çalınan aracı aramaya başlayan polis, bir gün sonra çalıntı aracı buldu. Yeşilköy'de bin inşaatın otoparkında park edilmiş olarak bulunan araca el konuldu. Parmak izi çalışması yapılan araçta boş içki şişeleri bulundu. Aracın bırakıldığı bölgede yapılan kamera çalışmasında, hırsızın aracı bıraktıktan sonra yürürken görüntüsü tespit edildi. Polis hırsızı yakalamak için çok yönlü çalışmaya başladı.

CİPİ ALAMADI
Cipin bulunması üzerine Sezer İnanoğlu'nun eşi Zeynep İnanoğlu emniyette geldi. Aracı almak için emniyette gelen İnanoğlu, cipi teslim alamadı. Zeynep İnanoğlu, araç ruhsatının kendi adına kayıtlı olmadığı için cipi alamadığı öğrenildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler