MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Show TV yayın akışında bugün

Ekranların en çok izlenen kanalı Show TV'nin yayın akışı içerisinde herkese uyan bir program var. Show TV izleyicileri yayın akışı içerisinde bulunan dizilere, programlara veya filmlere canlı olarak internet sitesinden de ulaşabiliyor. İşte, Show TV yayın akışında bugün!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kanallarından Show TV izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Show TV dizi ve programlarına canlı yayınla her an her yerden ulaşmak mümkün. Show TV'nin hem gündüz hem de akşam kuşağında herkesin ilgisini çekebilecek bir seçenek bulunuyor. Programların ve dizilerin hepsinin yüksek çözünürlükte olduğu Show Tv yayın akışı içerisinde yerli ve yabancı filmler de bulunuyor. Milyonları ekrana kilitlemeyi başaran Show Tv canlı olarak online ortamdan da takip edilebiliyor. Sabah erken satlerde yayın akışına başlayan Show Tv güne erken başlayanlar için dizilerin eski bölümlerini yayınlayarak dizi fenomenlerinin yüzünü güldürüyor. Daha önce yayınlanmış veya yeni dizilerin tekrarlarını kanalda sabah erken saatlerde izlenebiliyor.

SHOW TV CANLI YAYIN AKIŞINDA NE VAR?

06:30 Ateş Parçası

Eski Türk filmlerine sık sık yer veren Show Tv'nin bugünkü yayın akışında Ateş Parçası adlı film var. Ateş Parçası; Sosyetenin en gözde delikanlısı olan genç ve yakışıklı Tarık ve lunpark tiyatrosunda dans edip şarkı söyleyen Azize'nin aşkını konu alıyor.

08:30 Nursel'in Mutfağı

Nursel'in Mutfağı'nın bugünkü konuğu Canan Saçaklı oldu. Canan Saçaklı, Tokat mutfağına özgü "Haşhaşlı Çörek", "Etli Tokat Dolması", "Gül Tatlısı" ve "Helle Çorba" yaptı.

10:00 Pazar Sürprizi - Canlı

Magazin ve dizi dünyasının nabzını tutan Pazar Sürprizi'nde bugün Asla Vazgeçmem dizinin yeni sezon tüyoları var.

13:00 Ev Kuşu

Ünlülerin evini ekrana taşıyan, Evrim Akın'ın sunumuyla gerçekleşen Ev Kuşu programında Şarkıcı Arif Susam'ın evi ekrana geliyor.

14:00 Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

Turgay Başyayla'nın sunumuyla gerçekleşen "Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu" her hafta Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini ekrana taşıyor.

16.30 Asla Vazgeçmem

Nefes kesen bir aşkın öyküsünü ekrana taşıyan Asla Vazgeçmem tekrar bölümüyle izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar yayınlanıyor.

18:30 Hafta Sonu Ana Haber

Hafta sonu yayınlanan Show Ana Haber Bülteni, Pınar Erbaş ile Türkiye'nin ve Dünya'nın nabzını tutuyor. Doğru ve tarafsız gündemi takip eden herkes Pınar Erbaş ile Show TV Ana Haber'i izliyor.

20:00 Acil Aşk Aranıyor

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu edinen Acil Aşk Aranıyor yeni sezonuyla bu akşam kaldığı yerden devam ediyor.

23:30 - İlişki Durumu Karışık

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuran projelerden "İlişki Durumu Karışık" yayınlanan son bölümünün tekrarıyla ekrana geliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler