MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karahan Çantay'a göndermede bulundu

Karahan Çantay'ı seneler sonra Türkiye'ye dönmesinin yankıları sürüyor. Karahan Çantay'ın Amerika'dan dönüşüyle ilgili sorulara bozulan Sibel Can, sosyal medya hesabından ilginç bir mesaj paylaştı. İşte, Karahan Çantay'a yönelik olduğu düşünülen o paylaşım!

Sibel Can-Hakan Ural evliliğinin bitmesine neden olan isim olarak geçen Karahan Çantay'ın 15 yıl sonra ortaya çıkmasının yankıları sürüyor! Çıkan haberlerin ardından nasıl tepki vereceği merak edilen Sibel Can, oğlu Emir'le İstinye Park'ta objektife takıldı. Alışveriş sonrası hayli keyifli olduğun görülen Sibel Can'ın morali, Karahan Çantay'ın Amerika'dan dönüşüyle ilgili soruları duyunca bozuldu. Ünlü sanatçı, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı ancak aynı gün Instagram'daki bir fotoğrafını "En tenha yerindeyim hayatın, kirli kalabalıklara inat..." notuyla paylaşması, "Karahan Çantay" göndermesi olarak değerlendirdi.

Sibel Can'ın Hakan Ural'la evliliğinin bitmesine sebep olduğu iddia edilen Karahan Çantay, yıllar sonra ortaya çıkmıştı. "Beni nasıl tanıdınız. 15 yıldır tek kare fotoğrafım çekilmedi. Röportaj yapalım öyle yayınlayın." diyen eski manken, "Bunca zaman neredeyiniz?" sorusuna "Amerika'da yaşıyorum. En popüler olduğum dönemde işimi bırakıp gitmek zorunda kaldım. Zamanı gelince konuşurum belki." diye yanıt verdi.

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR?

21 Aralık 1973'te doğan Karahan Çantay, orta ve liseyi Balıkesir'de tamamladıktan sonra yılında ODTÜ Matematik Bölümü'nü dereceyle girmiştir. Mankenliğe başlayınca okulu bırakan Karahan Çantay, 1995 yılında "Mr Turkey" model yarışmasının birinci olmuştur. 1996 yılında ilk kez İstanbul'da düzenlenen Mr World erkek güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ve bu yarışmada üçüncü olan Karahan Çantay, mankenlik ve fotomodelliğin yanı sıra dizilerde rol almıştır. 1999 yılında 'uyuşturucu bulundurmak ve nakletmek' suçundan hakkında dava açılan eski manken Sibel Can'la arasında Londra'da aşk dedikodularıyla gündeme gelince, ortadan kaybolmuştur.

SİBEL CAN KİMDİR?

1970 doğumlu olan Sibel Can, 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmıştır. Babası Engin bey ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yapan Sibel Can, Nükhet Duru'nun yardımıyla Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başlamıştır. 1987 yılında Kervan Plak'tan ilk albümü olan Günah Bizeyi çıkartan Sibel Can bu albümde Orhan Gencebay'ın büyük desteğini görmüş, albümü kısa zamanda satış rekorları kırmıştır. Neredeyse her yıl bir albüm çıkaran Sibel Can, 1995 yılında Raks Müzik'e transfer olmuştur. 1997 yılında Serdar Ortaç'ın yazdığı Padişah isimli şarkısına klip çeken başarılı sanatçı, bu kliple geniş hayran kitlesi elde etmeyi başarmıştır. 1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlenmiş, bu evlillikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirmiştir. Hakan Ural'dan sonraki evliliğini Sulhi Aksüt ile yapan şarkıcının ve bu evlilikten de Emir isminde bir erkek çocuğu olmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler