MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sibel Can patlamanın ardından Atatürk Havalimanı'na gitti, gözyaşlarını tutamadı

Geride bıraktığımız günlerde Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybedenler için anma alanı oluşturuldu. Güller bırakıldı, dualar edildi. Hain saldırının ardından Sibel Can da anma alanına gitti, gözyaşlarına hakim olamadı.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan saldırı sonrası anma alanına giden şarkıcı Sibel Can hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının başına karanfil bıraktı, dua etti, gözyaşlarını tutamadı.

Can, Ramazan Bayram'ında vereceği konserler öncesinde kızı Melisa Ural'la birlikte Monaco'ya giderken anma alanına geldi. Saldırıda yaralananların içinde tanıdıkları olduğunu belirten şarkıcı, "İlk gün acı haberle kötü olduk. Burada çalışan tanıdıklarımdan bazıları terör saldırısında yaralandı. O yüzden acım çok daha fazla katlandı" dedi.

'KONUŞACAK HALİM YOK'
Anma alanında dua eden Sibel Can, "Gerçekten çok büyük acı… Buraya gelince tüylerim diken diken oldu. Biz bu halde perişan durumdaysak, hayatını kaybedenlerin yakınları ne halde olduklarını düşünemiyorum. Türk milletinin başı sağolsun. Ben de dua etmek istedim. Konuşacak halim yok. Derin üzüntü içerisindeyim. Lütfen daha fazla soru sormayın" diyerek gazetecilerden ricada bulundu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler