MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sibel Can'dan büyük teklife rest

Esra Erol'a rakip olarak ekrana geleceği konuşulan Sibel Can'dan bomba bir haber geldi. Sibel Can ailem her şeyden önce gelir dedi ve haftalık 500 bin liralık teklifi elinin tersiyle itti.

Ünlü Şarkıcı Sibel Can'ın yeni bir programla ekrana geleceği gündeme gelmiş hatta "Esra Erol'un büyük rakibi, Sibel Can olacak!" yorumları manşet manşet sosyal ve yazılı medyada yer bulmuştu. Esra Erol'un evlilik programının Atv'ye geçmesiyle, Fox Tv yeni bir evlilik programı için Sibel Can'a teklifte bulunmuştu. Esra Erol'a verilen haftalık 500 bin liranın aynısı teklif edilen Sibel Can, bu astronomik rakama rağmen teklifi reddetdi. Üç çocuk annesi olan güzel yıldızın bu teklife "hayır" demesindeki neden ise oldukça sağlam!

"NE OLURSA OLSUN AİLEM ÖNCE GELİR"

En son "Sesi Çok Güzel" programında jüri koltuğunda ekrana gelen Sibel Can, 500 bin lira gibi astronomik bir teklifi reddetme sebebini şu sözlerle açıkladı: "3 çocuğum da farklı ülkelerde okuyor. Ben de konserlerden fırsat bulduğumun an onlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Hafta içi her gün canlı yayın şeklindeki yoğun bir program, benim yaşam tarzıma uymuyor. Ücret ne olursa olsun ailem, çocuklarım her şeyden önce gelir." dedi.

SİBEL CAN KİMDİR?

1970 doğumlu olan Sibel Can, 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmıştır. Babası Engin bey ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yapan Sibel Can, Nükhet Duru'nun yardımıyla Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başlamıştır. 1987 yılında Kervan Plak'tan ilk albümü olan Günah Bizeyi çıkartan Sibel Can bu albümde Orhan Gencebay'ın büyük desteğini görmüş, albümü kısa zamanda satış rekorları kırmıştır. Neredeyse her yıl bir albüm çıkaran Sibel Can, 1995 yılında Raks Müzik'e transfer oldu. 1997 yılında çıkardığı Bu Devirde isimli dokuzuncu stüdyo albümünde sanatçı çıkış şarkısı olarak sözlerini Serdar Ortaç'ın yazdığı Padişah isimli şarkıyı seçmiş. Albümle birlikte başarılı bir çıkış gerçekleştiren sanatçı Tayfun Dinçer'in yönetmenliğinde çıkış şarkısına klip çekmiştir. Geniş hayran kitlesi elde etmiş ve albüm satışın ilk sıraya yerleşmiştir. 1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlenmiş, bu evlillikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirmiştir. Hakan Ural'dan sonraki evliliğini Sulhi Aksüt ile yapan şarkıcının ve bu evlilikten de Emir isminde bir erkek çocuğu olmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler