MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Sibel Can'ı kim meşur etti?" sorusu yanıt buldu

Sesi Çok Güzel programıyla ekranlara gelen Sibel Can'ın nasıl keşfedildiği merak konusuydu. Konser çıkışı gazetecilerle sohbet eden Sibel Can keşfedilme hikayesini anlattı.

ibel Can jürisi olduğu programda, kendisini keşfeden kişinin Nükhet Duru olduğunu söylemişti. Orhan Gencebay ise Sibel Can'ı Nükhet Duru'nun değil kendisinin keşfettiğini iddia etmişti. Bu tarışmalar son noktayı güzel sanatçının kendisi koydu.

Fox TV'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışmasının önemli jürisi, ünlü şarkıcı Sibel Can, konser öncesi gazetecilerle sohbet ederken sorulan "Sizi kim keşfetti" sorusuna içtenlikle yanıt vererek ve bu konudaki tartışmalara da son noktayı koydu.

Sibel Can, "Benim keşfedilmem iki aşamalıdır. İlki danstır. Beni dans ederken keşfeden kişi Nükhet Duru'dur. İnanılmaz planlı programlı bir şekilde dans hayatıma noktayı koyan, sesimi keşfeden kişi ise Orhan Gencebay'dır. Orhan Gencebay sesimin güzelliğini herkese duyurmak istemiştir. İlk albümümü onunla yaptım. Benim için çok kıymetli, değerlidir. Babamın yerine koyduğum biridir." dedi.

SİBEL CAN: Müslüm Baba'nın fanatik hayranıyım

Ustalarına duyduğu minneti her fırsatta dile getiren Sibel Can, yen sing­le­'ın­da da Müs­lüm Gür­se­s'­in "Han­gi­miz Sev­me­di­k" ad­lı par­ça­sını seslendirdi.

Müslüm Gür­se­s'­in eşi Muh­te­rem Nu­r'­un da şarkıyı çok be­ğen­di­ği­ni di­le ge­ti­ren güzel şarkıcı, "Müs­lüm Ba­ba­'nın fa­na­tik hay­ra­nı­yım. Te­le­fo­num­da bü­tün par­ça­la­rı ka­yıt­lı­dır. Ge­ce geç sa­at­le­re ka­dar otur­du­ğum­da sa­bah­la­ra ka­dar Müs­lüm Gür­ses par­ça­la­rı din­le­rim. Be­ni bam­baş­ka dün­ya­la­ra gö­tü­rü­yo­r." de­di.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler