MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şimdi Onlar Düşünsün son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi Şimdi Onlar Düşünsün 14. bölümüyle 26 Ocak'ta ekrana geldi. Merakla beklenen Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde Pamir, hafızasını kaybetti. Diğer yandan Aziz annesini, İstanbul'da kalmaya ikna etmeye çalıştı.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1'in sevilen dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün 14. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Şafak Sezer, Açelya Samyeli Danoğlu, Gökçe Özyol, Mehmet Ulay, Sennur Nogaylar, Melis Tüzüngüç gibi isimlerin yer aldığı Şimdi Onlar Düşünsün 14. bölümde yaşanacak gelişmeler dizide komedi dozunu arttırdı. Ceyda'nın Aziz'e vermek istediği kaset Senem'in eline geçti. Aziz'in annesinin ise Malatya'ya özlemi giderek arttı. Pamir ise hafızasını kaybetti. Her hafta yeni olayların eksik olmadığı Şimdi Onlar Düşünsün 14. bölümü 26 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Şimdi Onlar Düşünsün 14. bölümde Ceyda'nın Aziz'e vermek üzere kaydettiği, Pamir'in bütün dolaplarını ortaya koyan kaset, Senem'in elindeydi. En başından beri Ceyda'ya güvenmeyen Senem, bu kaseti Aziz'e verecek mi merak konusuydu. Kadınlardan yana yüzü bir türlü gülmeyen Aziz'in derdine, bir de annesinin istekleri eklendi. Annesinin bitmek tükenmek bilmez Malatya özlemi yeniden depreşmişti. Aziz annesini İstanbul'da kalmaya ikna ederken akla karayı seçti. Saniye oğlunun bu durumunu görünce, isteklerinin ardı arkası kesilmedi. Aziz bu istekleri yerine getirmeye çalıştıkça olaylar yine komik bir hal aldı.

Aziz'in ezeli rakibi Pamir, Aytekin'in evinden kovuldu. Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde Pamir Aytekin'i bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Ama talih yine Pamir'in yüzüne güler ve başına gelen bir kaza yüzünden hafızasını kaybetti. Aziz dahil herkes Pamir'in iyileşmesi için seferber oldu. Pamir'i iyileştirme sürecinde yapılanlar durumu iyice içinden çıkılmaz ve komik bir hale soktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler