MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Akçıl'dan Cem Yılmaz'a cevap

Sinan Akçıl, Cem Yılmaz'ın 'Sinan kim?' çıkışına cevap verdi.

Sinan Akçıl, önceki gece Nişantaşı'nda hizmete giren Sebastian adlı gece kulübünün açılışında konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcıya, adı bir dönem eski aşkı Ebru Şallı'yla anılan Cem Yılmaz hakkında sorular yöneltildi.

Geçtiğimiz günlerde "Fuerza Bruta" adlı gösteriyi izlemeye giden Yılmaz'a çıkışta "Sinan Akçıl da içerideydi, gördünüz mü?" diye sorulmuş, ünlü komedyen "Sinan kim kardeşim?" diye yanıt vermişti.

Akçıl, Yılmaz'ın o yanıtı hatırlatıldığında şöyle dedi: "Öyle dememiş adam ya. Adam o panikle anlamamış. Bunlar çok önemli değil. Herkes beni tanımak zorunda değil."

Sinan Akçıl, Justin Bieber'ın eski aşkı Alexandra Rodriguez'le ilişkisini de görüşemedikleri için bitirdiğini söyledi: "Amerika ile arada çok saat farkı var. İlişki yürütmek çok zor. O Justin Bieber'ı terk etmişti. Bizde tam tersi oldu, ben terk ettim."

POLİS GELDİ

Sebastian Club'a açılış günü şikayet üzerine belediye yetkilileri ve polis geldi. Evrakları inceleyen ekipler, sorunla karşılaşmayınca gitti. Mekan yetkilileri de Bodrum'da ortak oldukları Hande Yener'le işbirliklerinin bittiğini, 'Sebastian'ın isim hakkının ise kendilerinde olduğunu söyledi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler