MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinem Kobal'ın annesi Arda Turan'a manalı sözler söyledi

Geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Sinem Kobal hakkında olay yaratacak açıklamalar yapan Arda Turan'a yanıt gecikmedi. Bu açıklamalara yanıtlayan isim Sinem Kobal'ın annesi oldu. Anne Kobal açıklamalarıyla Arda Turan'a tepki ve üzüntüsünü belli etti.

Ünlü futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın programına katıldı. Eski nişanlısı Sinem Kobal hakkında sert açıklamalarda bulunan Arda Kural'a yanıt Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal'dan geldi. Anne Kobal, o açıklamalara tepki göstererek "Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir. Ona sperm verirseniz size çocuk verir, ona ev verirseniz size yuva verir, ona sebze verirseniz size yemek verir. Ona bir gülücük verirseniz size kalbini verir. Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir. Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun" diyerek üzgünlüğünü ifade etti.

Sinem Kobal'ın İbrahim Çelikkol'dan ayrılmasının ardından gözler eski nişanlısı Arda Turan'a çevrilmişti. Bu ayrılık "Acaba eski aşıklar yeniden beraber olur mu?" iddiasını beraberinde getirmişti. Ancak Turan, önce "Beni eskilerle anmayın" dedi. Daha sonra da programına konuk olduğu Hülya Avşar'a "Sinem başkasıyla görüşünce canım yandı ve o an benim için her şey bitti" dedi.

Arda Turan ve Sinem Kobal açıklamaları

Arda Turan'ın "Üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil. Kimin daha fazla, kimin daha az hata yaptığını konuşmak gereksiz olur. Biz evlilik planları yaparken ayrılma kararı aldık. Demek ki bitmesi daha hayırlıymış. Ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum, Sinem'in mutlu olmasıdır." sözlerine Sinem Kobal şöyle karşılık verdi:

"Benim özel hayatım ile ilgili susma tercihim kişilere söz hakkı vermemeli ama ne yazık ki üzerine hala konuşuluyor. Benim için bu ilişki 1,5 yıl önce bitmiştir. Biten ilişkinin ardından ben suskunluğumu koruyup, yaşananlara ne olursa olsun saygı duysam da hala konuşulması, bu tarz haberlerle uyanmak, hayatımın sorgulanır halde olması beni oldukça rahatsız etmektedir. Lütfen biraz saygı."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler