MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sırları açığa çıkıyor

Christopher Andersen tarafından kaleme alınan bir kitap Carla Bruni'yi zor durumda bıraktı.

Ünlü rock müzisyeni Mick Jagger'ın hayatından çarpıcı kesitler sunan ve sanatçının Carla Bruni ile yaşadığı yasak ilişkiyi anlatan kitap piyasaya çıktı.

Christopher Andersen tarafından kaleme alınan ve dünyaca ünlü İngiliz Rock müzisyeni Mick Jagger'ın hayatını anlatan "In Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger" (Mick'in dünyasında: Jagger'ın Çılgın Hayatı ve Deli Zekası) adlı kitap piyasaya çıktı.

Kitap ünlü sanatçının eski Fransa Başbakanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni ile yaşadığı yasak aşkın bilinmeyen yönlerine ışık tutuyor.

BRUNİ YASAK AŞKIYLA TAYLAND'DA BULUŞUYOR

Jagger ile o dönemde mankenlik yapan Bruni'nin 1990 yılında bir turne sırasında tanıştığı fakat o dönemde Bruni'nin, Jagger'ın yakın arkadaşı ünlü müzisyen Eric Clapton ile birlikte olduğunu iddia eden kitap yasak aşkın nasıl doğduğunu da detaylarıyla anlatıyor.

Kitapta verilen bilgilere göre o dönemde Jerry Hall ile evli olan Jagger eşi kızları Georgia'yı dünyaya getirdikten bir gün sonra Bruni ile Tayland'da gizlice buluşuyor.

Hall eşine Bruni'den gelen mesajı okuduğunda evliliklerinde bir dönüm noktasına geliniyor. Andersen'in notlarına göre Bruni Jagger'a olan sevgisini şu sözlerle dile getiriyor:"Sonsuza kadar metresin olacağım"

"SARKOZY, JAGGER'I KISKANIYOR"

Kitapta ayrıca Bruni'nin eşi eski Fransa Başbakanı Sarkozy'nin Jagger'ı kıskandığı belirtiliyor.

Andersen'e göre Sarkozy Jagger'ın evine yakın olması nedeniyle Bruni'nin Paris'te oturmak istediği evi satın almadı.

1992 yılında aşk yaşamaya başlayan Bruni ile Jagger'ın ilişkisi 7 sene sonra ünlü şarkıcının çapkınlıkları yüzünden bitti.

[

CARLA BRUNI (FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/carla-bruni/2332/141659)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler