MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son Çıkış 2. bölümü nefesleri kesti

Gençlerin sorunlarının ele alındığı Son Çıkış 2. bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluştu. Son Çıkış 2. bölümde Kenan suçtan ve beladan uzak durmak için yoğun çaba gösterdi.

Trt 1'in yeni dizisi Son Çıkış 2. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Gençler arasındaki soruları çarpıcı bir şekilde ele alan Son Çıkış dizisinini bu bölümünde cezaevinden çıkan Kenan; yeni, temiz ve suçtan uzak bir hayat için yoğun bir çapa gösterdi. Kenan'ın artık tek ve en büyük hayali Zeynep ile birlikte bir yaşama başlamaktı. Genç kadrosuyla dikkat çeken; Dolunay Soysert, Tolga Güleç, Furkan Palalı, Orçun K. Kaygusuz ve Deniz Barut gibi isimlerin yer aldığı iddialı yapım Son Çıkış 2. bölümü 15 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana geldi.

SON ÇIKIŞ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Son Çıkış yeni bölümünde Kenan, üç sonra cezaevinden yeni umutlar ve yeni bir hayat arzusu ile çıktı. Artık en yakın arkadaşı Cesur ve sevdiği kız Zeynep'e gitmesi için önünde bir engel yoktu. Mahallesine, evine dönen Kenan, bir daha yanlış yollardan gitmek istememekteydi. Son Çıkış 2. bölümünde Kenan cezaevindeyken Cesur, birlikte açtıkları oto galeri işini büyütmüş, uyuşturucu işinde ilerlemişti. Kenan'ı tekrar işi birlikte yapmaya davet etti ancak Kenan'ın tekrar eski günlere dönmeye niyeti yoktu. Kenan'ın artık tek ve en büyük hayali Zeynep ile birlikte bir yaşama başlamaktı. Ancak, Zeynep Son Çıkış son bölümünde Kenan ile aynı fikirde olmadığını yansıtacaktı.

SON ÇIKIŞ KONUSU

Son Çıkış dizisi; bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan, Cesur ve Zeynep, arasındaki olayları; hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüveni anlatıyor. Bu serüvende İmam Yusuf ve Öğretmen Nilüfer ise "Bir kereden bir şey olmaz" diyerek girdikleri karanlık yolda, hayalleri yavaş yavaş yok olan gençlere 'SON ÇIKIŞ' için bir umut ışığı oluyor. Ayhan Özen'in yönettiği, yapımcılığını Estet Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Furkan Palalı, Tolga Güleç, Sultan Ulutaş, Orçun K. Kaygusuz, Deniz Barut gibi genç isimler bulunuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler